VW Touran

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: VW Touran

Příspěvek od Franta Lopata »

Nepředbíhejme, ještě taková situace nenastala. Až nastane, tak Jan jistě poreferuje. Pak se prověří um jeho servisu.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Jan píše:Jo, vasco měl pravdu, ale psst :D
No dyť. Jsem to ještě dnes zkoumal u supermarketu na nějaké C8...
janosik.kopac
Autoškolák

Příspěvek od janosik.kopac »

Tak on ten motor s tymto automatom zase taka exotike nie je, ved sa daval snad do vsetkych zabozrutov prelomu tisicrocia (Peugeot 406, 407, Citroen C5 aj C6 - tak sice so 6st auto - , Renault Espace, Vel Satis...).

Horsie bude, ked sa vykaka nejaka elektronika, ale aj to by mohli mat mechanici celkom zmaknute, kedze Eurovanov jazdi u nas celkom dost.
ex: Jag XFR + Subaru Tribeca
MB E53AMG + Lex RX450hL
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Tak to je mazec tohle téma. Člověk si odjede na tři týdny na dovolenou a přijde o takovýhle pobavení on-line.
.
1. Přeju majiteli ať se to nesype, za tu důkladnost by si to zasloužil.
2. Přesto se přikláním k HM, že to už radši servisovat M3.
3. Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
4. Zajímaly by mě výsledky z dynamometru, když to teda vyhodnotili jako lepší než nový. (nebo jak autor psal, nechce se mi to hledat)
RWD
Jan
Pan Řidič

Příspěvek od Jan »

Na dynamometru řekli, že auto je ve skvělé kondici. Mě samotnému se výsledky do ruk ani nedostali všechno za mě řešili technici v servise. Auto jede pořád bez žádných komplikací včetně elektrických zadních dveří, které sem si myslel, že brzy odejdou...
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem :) .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný ;).
TonyFrey1979
Dítě v autě

Příspěvek od TonyFrey1979 »

Franta Lopata píše:Za sebe bych šel do Kooperativy, to je můj názor. Dalším mým názorem je, že bych se vyhnul Triglavu a Slavii. Ale jsou to jen mé názory.
Tak Kooperativa je jedna z nejdražších, platil jsem za tourana 1.9tdi 66kw přes 6tis. ročně. Teď u ČSOB 3600 ročně. Trochu rozdíl, ne? ;)
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

To jo, co mám z doslechu, tak i se zaměstnaneckejma výhodama a slevou je povinko u Koop pořád drahé :D
2.0i 107kW
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak Kooperativa je obecně asi u všech produktů dražší, na druhou stranu když dojde na plnění tak je to zcela jiná písnička než jsem zažil kdekoliv jinde....
Niko nadžanel ko kerdža
Jan
Pan Řidič

Příspěvek od Jan »

Po necelém roce můžu říct, že jsem vybral dobře. Spotřeba je super, na to, že je to 6ti válec tak má "jen" 9l/100km a to to auto opravdu nešetřím. Není problém se s ním někam dostat, už má za sebou 30t km a nebyla potřeba žádná oprava. Jen jednou jsme vyvřeli na polní cestě... prostě se mu nelíbí jet kilometr na jedničku :-s .
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem :) .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný ;).
Odpovědět