BMW 1 M
Re: BMW 1 M
dokud to bude mit turbo a Euro V plyn, tak s tim imho nikdo nic neudela. ale na druhou sranu je pravda, ze s 330d dokazali u hartgeho udelat motor (temer) na urovni atmosferickeho benzinu bez prodlev.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
no, rekl bych ze tohle je dost odvazne tvrzenimmira píše:dokud to bude mit turbo a Euro V plyn, tak s tim imho nikdo nic neudela. ale na druhou sranu je pravda, ze s 330d dokazali u hartgeho udelat motor (temer) na urovni atmosferickeho benzinu bez prodlev.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
nevim jak sheep, rakev se ale chovala dobre. pokud jsi to postavil vedle 330i, tak ty prodlevy nebyly zase az tak rozdilne (ano, plyn v e46 330i byl zpraseny).
Autoforum.cz
Nevim jak 330d, ale co mě překvapilo, tak sériová 535d E60 má ve sportu a manuálním režimu převodovky lepší odezvu na plyn než většina benzinových aut ve kterých jsem kdy jel a i v normálním nastavení je to docela slušné.
Ain´t nobody got time for that
no nevim jestli je to umysl..ale prijde mi ze treba u BMW tak systematicky kurví vlastnosti benzinových motorů, že už pak člověka i diesel v lecčems pozitivně překvapícharger píše:Nevim jak 330d, ale co mě překvapilo, tak sériová 535d E60 má ve sportu a manuálním režimu převodovky lepší odezvu na plyn než většina benzinových aut ve kterých jsem kdy jel a i v normálním nastavení je to docela slušné.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Na konci prvnich dojmu o BMW 1M byla zminka o budoucim testu. Uz se to tu objevilo ? Nemuzu to v testech nikde najit.
My next car is gonna be A///MAZING !
nj, zminka byla, sefredaktor ale nestiha. ja mu to pripomenu.
Autoforum.cz
- stewiegriffin
- Autoškolák
Proč už nelze BMW 1M u nás objednat?
1M je vyřazeno už z konfigurátorů, ale donesla se mi informace, že je možno přímo u dealera možnost objednat ...bylo prodlouženo zadávání.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: