Slovenská kobra 11
Moderátor: řidičBOB
Re: Slovenská kobra 11
Tak potom neviem čo to bolo. Vyzeralo to presne ako hlava Rameru a bolo to v mieste, kde je po zavretí zadných dverí tá čierna diera.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jednak se takový typ Rameru nevyrábí a jednak hlava Rameru musí být natočená pod určitým úhlem k silnici, což by v tomto provedení nebylo možné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pozri, nechcem sa hádať, videl som to za jazdy. V mieste čiernej diery bola krabica podobná stacionárnemu radaru s čiernym ihlanom ako hlava rameru. Pochybujem že by merali za jazdy. Jediný raz som ich videl stáť na diaľnici v rýchlostnom obmedzení. Stáli zadkom natočeným tak, že to vyzeralo ako meranie. Detektor nemám, kasa a kus ďalej nebola.
Radar tam nemaji urcite,vsechny palubni systemy mlci... Me jednou prislo ze jsem tam zahlidl objektiv... Tak me napadlo jestli to neni nejaky LOOK nebo tak...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
JJ to je ich oblubeny rajon...
Najradsej by som tam cely den chodil a upozornoval protiiducich na hroziace nebezpecenstvo
Najradsej by som tam cely den chodil a upozornoval protiiducich na hroziace nebezpecenstvo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak upřesňuju, 80 tam bylo v zimě, fčíl je tam 100.... ale stáli tam neska zas... tentokráte trojnožka s aktivním laserem - píplo mi to - měřili na dobrých 400-500m...pavproch píše:vjezd do tunelu Borik od PP (je tam 80)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Audi S4 na dialnici D2 uz nebude(dosluzil im uz tusim 3.motor), maju dostat Superb 3,6.