BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
Já mu fandim
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Kdy bude test F30? Nemůžu se dočkat a také skladové zásoby 330i e90 nejsou nekonečné. Za mě by byla zajímavá 328i a samozřejmě také základ 320d.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si taky poskládal F30 328i s výsledkem 1.08M; Sport line + Harman Kardon soundsystem + M sportovní podvozek (a ten idrive s tou obrazovkou bych nejradši vyhodil)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
bloody cardinal píše: a ten idrive s tou obrazovkou bych nejradši vyhodil
+1
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
taxem si taky dixnul....
335i f30 = 1.325.550 káčé... ale ten i-drive tam nevidím, asi sem slepý...
335i f30 = 1.325.550 káčé... ale ten i-drive tam nevidím, asi sem slepý...
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
ne, on není v seznamu výbavy (myslím), ale z toho, že ho vidím na obrázcích (a nikde v příplatkové výbavě jsem ho nezaškrtával, ani u paketu) soudím, že bude v základu
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
@redakce: bude u příležitosti uvedení F30 na CZ trh nějaký testík?
u konkurenec už je a píšou tam zajímavé věci....
např.
u konkurenec už je a píšou tam zajímavé věci....
např.
Při prvním krátkém seznámení nám dělal společnost nejnadějnější model: dieselový čtyřválec 320d s automatickou převodovkou, v atraktivním provedení Sport Line.
obávám se, že i nejčernější očekávání budou překonána.... negativním směrem...Řízení nastavuje ve střední třídě nová měřítka. Proti předchůdci má výrazně lehčí chod, vyznačuje se ale ukázkovou přesností a řidič není ochuzen o zpětnou vazbu. BMW se tím povedl najít vhodný kompromis, kdy je řízení auta zábavné a přitom snadné a nemělo by unavovat ani po delší cestě.
tento tyden by se u nas mela objevit testovaci 335i, test samozrejme bude nasledovat kratce pote
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou