Fotky vašich aut

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pajjoun
Mistr volantu

Re: Fotky vašich aut

Příspěvek od Pajjoun »

metaljohn píše:Kua to už bych měl dobře nahnáno, jet s takovým lehkým prckem skoro 200 :)
Já jel jako spolujezdec v Unu nejvíc sto pade a bylo to tak akorát. :D
Trošku mě mrzí, že nevydrželo doma do doby, než sem si udělal papíry. :-( I ze sedadla spolujezdce sem si mrštnost toho auta užíval. :-)
Akorát naše nebylo turbo, ale jenom 1.5
TSs
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja jel v Unu akorat v kufru :-D A pokud mam srovnat se stejnym zazitkem ve Favoritu, pak bylo Uno o dve tridy lepsi :)
Mikey89
Adept autoškoly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikey89 »

Caddy píše:ja jel v Unu akorat v kufru :-D A pokud mam srovnat se stejnym zazitkem ve Favoritu, pak bylo Uno o dve tridy lepsi :)
V kufru je to asi nejbezpečnější, tam někde končí deformační zóny :D
Ovšem při nárazu ze zadu je to jistá smrt....
BMW E34 520i Orientblau Metallic
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Pajjoun: Taky jsme měli 1,5 :) Akorát jsem byl ještě moc malej na to si uvědomit, jak dobře to auto jede/nejede, takže dynamiku už posoudit nemůžu...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Uno 1,5 jelo - co jsem slyšel - hodně dobře, ale Turbo bylo o kus dál, mělo lepší brzdy, upravený podvozek atd. Náhodou to na svou dobu a kategorii bylo celkem high-tech: elektronicky řízené vstřikování (třeba konkurenční R5 Turbo měl ještě karbec), mezichladič vzduchu a chladič oleje, ventily chlazené sodíkem. Novější verze Logo Turbo i.e. Racing měla dokonce extra přívod chladícího vzduchu ke vstřikovacím tryskám... A mezi přístroji byl tlakoměr i teploměr oleje (fungovaly i po 18 letech!), což se dnes už skoro nevidí ani u mnohem dražších aut. :(
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Dnes se uz pomalu u vetsiny aut nevidi ani teplomer vody ;) Ale ma to spise "low-cost" nez "low-tech" duvody...

Jinak s Unem Turbem v dobe jeho nejvetsi slavy jezdil Karel G., ktery se kdysi vyskytoval i v garazi (v poslednich letech mel i 130i co pak skoncila u Goggyho, Mitche a dalsich ;) ) a ten si nad tim ohromne liboval a rikal, ze s tim jezdil v osmdesatych letech permanentne 200 po cele Evrope a to i s rodinou ;) Tak asi to s tou rychlosti nebude tak hrozne :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Kamarat to UNO Turbo i.e. ma dodnes, je to super auticko. Skoda len ze to ma tak slabe hnacie hriadele, lamu sa tesne pri vonkajsom homokinetickom klbe a ked sa to stane vo velkej rychlosti tak casto exploduje aj diferencial...

P.S. to s tym teplomerom ma na novych autach skutocne stve! Hlavne ze mame blbosti ako dazdovy senzor, svetelny senzor a podobne *** X(
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

pjanda: Tak to musel mít buď tu novější verzi Logo Racing (ta měla 112 koní a taky už ABS) nebo nějaký tuning. To moje Uno mělo v papírech oficiální maximálku něco pod 200 km/h.

Ovšem počtem "budíků" překonával Uno ve své době snad jen Bentley :D
Naposledy upravil(a) beaumont dne ned 27 úno 11:25, celkem upraveno 1 x.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Tak sem také hodím pár kousků co jsem minulý rok jezdil trochu déle:
Nejoblíbenější. Jen mi bych asi musel přestat jíst, abych tuhle opičku uživil. (Spotřebák na autě hořel)
Nejoblíbenější. Jen mi bych asi musel přestat jíst, abych tuhle opičku uživil. (Spotřebák na autě hořel)
S láskou vzpomínám...
Tahle auta jsem měl obě. P206 jsem měl na kšeft a Scenica jsem "koupil" za velmi výhodných podmínek :-D
Tahle auta jsem měl obě. P206 jsem měl na kšeft a Scenica jsem "koupil" za velmi výhodných podmínek :-D
P206 poFL: lepší než předFL co měla máma, ale stále se řadí mezi nejhorší auta co jsem kdy jezdil :-!
Scenic mě příjemně překvapil. Super auto. Tohle bylo bohužel v naprosto tragickém stavu.
P307
P307
Super auto na dovolenou. Měl jsem ho přes léto. Najeto 270tkm. Plná výbava... Docela příjemné svezení. Odvezl pohodlně 6 jízdních kol a ještě se do něj vešla nějaká bagáž. Dalo se v něm spát i "spát" a nikde mě nenechal.
2.9T RWD
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Současné
Současné
A současné auto.
GrandePunto s tehdy nejsilnějším benzínem v "plné polní" :-D
Bohužel mě vůbec nechytlo za srdce, takže půjde pryč. Pokud by chtěl někdo malé auto v TOP stavu s najetými 40tkm, tak se "na prodej".
2.9T RWD
Odpovědět