BMW Divize
Re: BMW Divize
Jasně, sám vím minimálně o dvou "totálkách", co dál vesele jezdí po silnicích. V jedné z nich jsem při onom "ztotálnění" seděl za volantem (ale nebyla to moje vina, nedali mi přednost na křižovatce).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
myslim jeste nedobrzdeni se 130i a vylet mimo trat s druhym M a dvakrat urazeny kola na 330D, tim snad výčet ťukánečků končíJacík píše:Drobnými nehodami myslíš totálku na M, bouchnutý bagy na 530d nebo ještě něco jiného?Bond007 píše:ja zrovna nedavno studoval pojistny podminky kooperativy dost dukladne a nikde tam o zimnich nebyla ani zminka...a vetsina mych drobnych nehod se stala na neschvalenych pneumatikach a nikdy to nikdo z pojistovny ani neresil
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A jak jsi někde nacouval do traktoru nepočítáš?
ajo, vidis to, moje prvni pojistna udalost vubec..a byla to cisternaJacík píše:A jak jsi někde nacouval do traktoru nepočítáš?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
a to je právě práce likvidátora - mimo jiné ověřit kdy a jak k nehodě došlo.Jacík píše:Tak samozřejmě nemám nastudovaný zákony ani smlouvy a podmínky konkrétní pojišťovny, ale beru to z laického pohledu. Kdybych já byl na straně pojišťovny a po vzájemné dohodě se smluvně sjednalo, že na autě budou třeba od listopadu do března zimní gumy a pokud ne, tak není nárok na pojistné plnění, tak nevidím důvod proč platit rozbité zrcátko, když nevím, jestli ho řidič neurazil o strom/jiné auto třeba v důsledku smyku na sněhu na letních gumách, apod.ExFun píše:protože to nemá vliv. Kromě otrockého jazykového výkladu existuje i nějaký účelový, systematický atd. nejen zákona, ale i smluv. To ustanovení tam je pro jedoucí auta, kdy to v zimě může mít vliv. Jakoukoliv relevantnost to ztrácí v případě nabouraného zaparkovaného auta.Jacík píše:
Na druhou stranu, pokud je smluvně ujednáno, že na autě budou zimní gumy od-do a nejsou tam, proč by pojišťovna nemohla neplnit, když jsou smluvní podmínky porušeny?
Ale mohl bys do politiky. Vymýšlení ti jde.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já vím Budiž, nehodu prověří likvidátor (a jsem docela zvědavej, jak by prověřoval zrovna to zrcátko, to mi přijde nereálný), ale pořád pokud je uzavřená smlouva mezi 2 subjekty a 1 subjekt poruší její podmínku, tak má snad druhý subjekt právo odmítnout svoji povinnost plynoucí z té smlouvy, zvlášť když je to smluvní vztah pojišťovna X soukromá osoba, kdy si to snad pojišťovna dokáže ošéfovat s armádou právníků v zádech...
Bond007: A s OPC nic nebylo? Nebo to jen nechceš psát do sekce BMW?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
ta byla furt v servisu, takže bourat nebylo možno
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- spotřebitelská smlouvaJacík píše:Já vím Budiž, nehodu prověří likvidátor (a jsem docela zvědavej, jak by prověřoval zrovna to zrcátko, to mi přijde nereálný), ale pořád pokud je uzavřená smlouva mezi 2 subjekty a 1 subjekt poruší její podmínku, tak má snad druhý subjekt právo odmítnout svoji povinnost plynoucí z té smlouvy, zvlášť když je to smluvní vztah pojišťovna X soukromá osoba, kdy si to snad pojišťovna dokáže ošéfovat s armádou právníků v zádech...
- ochrana slabší strany
- účel pojištění, není v tom, aby pojišťovny hrabaly peníze a nic nevyplácely
Pojišťovny celkem pravidelně u soudů prohrávají.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
+1 tu nebylo treba rozbijet,ta se rozesirala sama a samozrejme ze vsechny nehody co jsem v te dobe mel (2) mely byt s ni,ale zrovna stala v servisu a musel jsem jet jinym autem...Arnie J píše:ta byla furt v servisu, takže bourat nebylo možno
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW