BMW Divize
Re: BMW Divize
jsem rád, že aspoň někdo to auto pořádně využívá ještě bys to mohl přestat nazývat 316i
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ad a) thx
ad b) možná časem, až ňa pustí poberta, teda puberta
ad b) možná časem, až ňa pustí poberta, teda puberta
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jsem si zkouknul tu trasu a Panamera na ní bude trochu autobusoidní, ne?pavproch píše:taxem si neska vpodvečer ověřil praktickou rallye vložkou (bytča-makov-bumbálka) že moje 316i je na tom s dynamikou přesně stejně jako panamera 4 (teda abych byl objektivní, já měl vevnitř jen lyže, bágl a sebe, zatímco v panameře seděli tři...)
on mi nebyl schopný ujet, já ho nebyl schopný předjet..... ale fajně sme si zařídili (nebo zařádili?)
RWD
Pokud uz mate prezuto nebo mate chut vyjet na letnich tak vam radim pozor na pojistovny. Vcera jsem si byl nechat nafotit pojistnou udalost - urazene zrcatko na parkovisti (pojistovna Kooperativa) a kontrolovali mi pneu, tak jsem se zeptal jestli by neplnili kdybych mel letni a typek mi rikal ze presne tak to je (ze je to ve smluvnich podminkach/nijak to nesouvisi se zakony).
opravdu mas v podminkach, ze musis mit zimni od do, jinak smula? protoze jinak je to blbost, museli by prokazat, ze skoda vznikla v dusledku pouziti nespravnych gum.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jak souvisí na parkovišti uražené zrcátko s druhem pneu?
Pokud to nebyl případ, kdy za to můžeš ty, když ti to uklouzlo v zatáčce na parkovišti, tak to byl jen tupý likvidátor...
Pokud to nebyl případ, kdy za to můžeš ty, když ti to uklouzlo v zatáčce na parkovišti, tak to byl jen tupý likvidátor...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak mám vědět, že 316i neznamená 316ipavproch píše:co se Ti nezdá?
tabulkové hodnoty:
3er 200kW/320Nm/1715kg 6.2 sek (0na100) Vmax 250
panamera 4 220kW/400Nm/1750kg 6.1sek 257
a jak píšu, já skoro prázdnej, von skoro plnej...
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No a k té pojišťovně... Předpokládám, že to jenom zkouší, protože třeba půlka lidí mávne rukou a zacvaká si ze svýho, druhá půlka lidí se začne ohánět soudama a těm to zaplatí, ale na té první půlce ušetří dost peněz.
Na druhou stranu, pokud je smluvně ujednáno, že na autě budou zimní gumy od-do a nejsou tam, proč by pojišťovna nemohla neplnit, když jsou smluvní podmínky porušeny?
Na druhou stranu, pokud je smluvně ujednáno, že na autě budou zimní gumy od-do a nejsou tam, proč by pojišťovna nemohla neplnit, když jsou smluvní podmínky porušeny?
viz N53B30OB v podpisuJacík píše: Tak jak mám vědět, že 316i neznamená 316i
@d1.8t: jo, je to krabica jaxfiňa, ale do zatáček se to pokládá hooodně ochotně...