Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
D1 před cca 10lety ve stoupání od Želivky nahoru směr Brunn - smart for two zezadu podběhl kamion až po druhou nápravu.... taky sem nechápal..... to si člověk hned uvědomí, jak málo stačí, aby po ňom šáhla kosou zubatá...řidičBOB píše:přehlédnout kamion, to už chce slušné popelníky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://www.novinky.cz/zena/styl/257748- ... tni-clanky
a mě tak sere, že nějakej kořeň je centimetr od středu místa víc než to, že nějaká paní kořeňová objíždí půl hodiny parkoviště, aby pak půlhodiny manévrovala...
pak už nezbývá dodat, že ženy lépe řídí, protože způsobí o pár procent míň nehod, ale najezdí toho zhruba tak 1/3 co muži... páč ridiči autobusu, náklaďáků a...
ženy jsou taky lepšími a bezpečnějšími horníky, protože ročně jich to zavalí 0 ks zatímco mužů to jsou mraky.
a mě tak sere, že nějakej kořeň je centimetr od středu místa víc než to, že nějaká paní kořeňová objíždí půl hodiny parkoviště, aby pak půlhodiny manévrovala...
pak už nezbývá dodat, že ženy lépe řídí, protože způsobí o pár procent míň nehod, ale najezdí toho zhruba tak 1/3 co muži... páč ridiči autobusu, náklaďáků a...
ženy jsou taky lepšími a bezpečnějšími horníky, protože ročně jich to zavalí 0 ks zatímco mužů to jsou mraky.
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ZNÁMKA PANKU!
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nejel někdo náhodou ve středu večer Brno-SY? To co bylo za Černou Horou jsem nechápal
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW