Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?
Re: Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?
Předokenní rolety jsou asi v kursu ,když vzbuzují tolik vášní Já akustiku nestudoval,tak si myslím,že hluk tlumí. Tedy částečně.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Tak já si je pořizovat nebudu..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
63,7 vs 62,2 dB - mereno KIMO DB 200 - konstantni zdroj hluku za oknem a mereno asi 2 m od okna, bez a se zaluziemi.
Diky "zdejsimu" prodejci merici techniky za zapujceni pristroje na vikend. Merili jsme hluk z jinych duvodu, ale pak jsem si vzpomenul na toto vlakno, tak jsem to zkusil. A rozdil tam proste je. Sice ne ony 2 dB, ale "az 2 db" ano.
Diky "zdejsimu" prodejci merici techniky za zapujceni pristroje na vikend. Merili jsme hluk z jinych duvodu, ale pak jsem si vzpomenul na toto vlakno, tak jsem to zkusil. A rozdil tam proste je. Sice ne ony 2 dB, ale "az 2 db" ano.
Tak rozdil 64 vs. 62 je pro mě neslyšitelný. Já třeba rozdíl vůbec nepoznám.
Nicméně díky MMirovi za radu, už je mám a jsou naprosto skvělé Tam kde byla teplota za parného letního dne vysoko nad 28°C je nyní tak 22,5 - 23 °C, takže naprostá spokojenost.
Nicméně díky MMirovi za radu, už je mám a jsou naprosto skvělé Tam kde byla teplota za parného letního dne vysoko nad 28°C je nyní tak 22,5 - 23 °C, takže naprostá spokojenost.
2.0i 107kW
Jestli můžu radit, tak já bych na základě mých zkušeností určitě doporučila rolety. Suprově zastíní v horkých letních dnes a ztlumí zároveň hluk z ulice. Jestli mohu doporučit mrkni na stránky http://www.****.org/ tam mají opravdu super ceny
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Das ist doch unmöglich...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
A to se regla jen kvuli tomuhle? Ze to tý nině za to stálo
2.0i 107kW
a takovych expertu se bohuzel objevuje cim dal tim vic....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
taky jsem si toho všiml, úplně na každé forum co chodím.. a bude hůř
SSS - vdechne tě do života