BMW 1 M

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Moucha
Mistr volantu

Re: BMW 1 M

Příspěvek od Moucha »

to víš, to by spotřeba vylezla nahoru :D
SSS - vdechne tě do života
fitnessska
Spolujezdec

Příspěvek od fitnessska »

Pěkná X1, jen ta cena se mi zdá poměrně vysoká...

takhle prosím ne ;-) - Acer.T
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

fitnessska nám tu přišla linkovat na konkurenci?
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

vasco píše:fitnessska nám tu přišla linkovat na konkurenci?
spíše by mne zajímalo proč dává X1 do 1M :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Woody
Adept autoškoly

Příspěvek od Woody »

Zdravim! Precetl sem recenzi ma 1M od pana Jandy a prekvapilo me, jak moc mu vadil lag turba a pomale reakce na plyn. V jinych recenzich si ale reakci na plyn pochvaluji. A ze sem jich na netu uz videl (jak video tak text). Neni mozne, ze byste behem testu nemeli auto prepnute do "M" modu tlacitkem na volantu ? Viz. http://www.youtube.com/watch?v=DLtcI-FMaDE kde masam popisuje "Expert Josef" v case 5:26, jak je bez toho auto jako beranek a ma laxni reakce na plyn. :-?
My next car is gonna be A///MAZING !
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Takhle pochybovat o pjandovi... :-s
Woody
Adept autoškoly

Příspěvek od Woody »

Ono se na to da lehce zapomenout. V 1M, na rozdil treba od M3 totiz neni M tlacitko programovatelne a fixne ovlada jen reakci plynu. Pak je tu totiz jeste MDM tlacitko, coz je tzv. "M Dynamic Mode", kterym se zas vypina DSC. Viz. zde: http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=465001 Na videu od pana Jandy: http://www.youtube.com/watch?v=wcyizJIL ... AAAAAAADAA v case 14:31 je pohled na pristrojovku, kde sviti jen vypnute DSC. O M modu tam nic neni. Hledal sem manual k 1M coupe, ale nasel sem jen k 135i, ktere pry k 1M davaji v USA spolu s nejakym papirem navic, takze bohuzel netusim, jestli nejaky indikator pro M button vubec existuje :( Osobne bych ale ocekaval, ze ano. Nechci nejak srazet kvality pana Jandy, jen mi vrta hlavou, proc na takovy zavazny problem narazil jen on.
My next car is gonna be A///MAZING !
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

hele, nepindej a svez se s tím a pak až dělej závěry... já s tím jel (teda vezl se... pj za kniplem).... ten lag a svéhlavý život motoru tam prostě je a fertig.... na suchu je to kura ryhlé a zábavné ale na vodě je to životu nebezpečný stroj
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

99% populace by si toho ale ani nevšimlo ;)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

se samotnym autem jsem nejel, ale docela jsme to s PJ probirali. pokud si pamatuju, M mod sice priostril plyn v tom smeru, ze jen se na nej clovek podival, uz byl motor v cervenem poli, ale se samotnym turbolagem to nic neprovedlo. mmch, reakce plynu a turbolag jsou dve oddelene veci.

mezi nami, lidi jsou podle me tak zvykli na soucasne nereakce elektronickych plynu a turbomotoru, ze si to ani neuvedomuji.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět