Kde si zařádit s autem?
Re: Kde si zařádit s autem?
A joo, to není ani 15 km, to je hned za rohem, no kdysi jsme tam s kámošem obtočili kruháč bokem a odjeli za zvuku 8 tisíc otáček pryč s M3 Ale nebyli jsme polapeni emerickou rukou zákona, bohužel
Ain´t nobody got time for that
Na Chomutovsku určitě v Březně na letišti který se nepoužívá a nebo pak na parkovištích v průmyslových zónách (Kadaňská a Klášterecká) ale není nad Březno
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem byl dneska řádit... první jízda v autoškole na C-klasse noty... ty vole...
volant tak přeposilovaný, že jsem nechápal, jak se s tím dá jet po dálnici, necítil jsem v něm nic, ale fakt NIC - prostě jako kdyby ten volant byl uložený na kuličkovém ložisku v palubovce a nevedla od něj ani žádná hřídel, prostě nic, jen velké plastové kolo posazené na palubovce
šest tun auto + čtyři tuny na korbě (protože v AŠ sk. C se musí jezdit s deseti tunama a C + E s patnácti, vozí se na korbě betonové pražce nebo co), ale nebylo to poznat, skákalo to po cestě jak neposedná fretka, každá díra byla extrémně cítit
rozjel jsem se, raz dva tři čtyři, přepnout přepínač na šaltrpáce do horního okruhu (celkem osmikvalt), pětka a jedeme třicet
všecko jde ztuha, divná pozice chodidel, od převodovky se ozývají rány, kulisa řazení má takovou vůli, že kdyby byl v podobném stavu osobák, tak od něho uteču jako od vraku (a to jezdíme pět let starým Volvem)
teď odpružená sedačka, což taky překvapí, když přesednete z osobáku
no prostě úžasný zážitek, těším se na další jízdu
volant tak přeposilovaný, že jsem nechápal, jak se s tím dá jet po dálnici, necítil jsem v něm nic, ale fakt NIC - prostě jako kdyby ten volant byl uložený na kuličkovém ložisku v palubovce a nevedla od něj ani žádná hřídel, prostě nic, jen velké plastové kolo posazené na palubovce
šest tun auto + čtyři tuny na korbě (protože v AŠ sk. C se musí jezdit s deseti tunama a C + E s patnácti, vozí se na korbě betonové pražce nebo co), ale nebylo to poznat, skákalo to po cestě jak neposedná fretka, každá díra byla extrémně cítit
rozjel jsem se, raz dva tři čtyři, přepnout přepínač na šaltrpáce do horního okruhu (celkem osmikvalt), pětka a jedeme třicet
všecko jde ztuha, divná pozice chodidel, od převodovky se ozývají rány, kulisa řazení má takovou vůli, že kdyby byl v podobném stavu osobák, tak od něho uteču jako od vraku (a to jezdíme pět let starým Volvem)
teď odpružená sedačka, což taky překvapí, když přesednete z osobáku
no prostě úžasný zážitek, těším se na další jízdu
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Sosnová, Czech ring, Mýto, Brno, Most, Písek... Pak je mrtě závodů do vrchu, sprintů atd. Já myslim, že prostor tu je. Zrovna ted tu byli lidi na Nymburkringu (Czech ring ) já si byl zajezdit včera v Sosně. Člověk když chce, tak se místo najde.
Jinak moje video ze Sosny:
Jinak moje video ze Sosny:
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
kolem Kletě v provozu jako zdejší polobůh
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
kdysi jsem dělal C na Praga V3S a taky ve volantu nebylo nic cítit,bloody cardinal píše:Jsem byl dneska řádit... první jízda v autoškole na C-klasse noty... ty vole...
volant tak přeposilovaný, že jsem nechápal, jak se s tím dá jet po dálnici, necítil jsem v něm nic, ale fakt NIC - prostě jako kdyby ten volant byl uložený na kuličkovém ložisku v palubovce a nevedla od něj ani žádná hřídel, prostě nic, jen velké plastové kolo posazené na palubovce...
.... páč měl vůli přes půl otáčky
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
-
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
já jsem byl na SR: Slovakiaring, v zimě, docela pecka. ale nevyplatí se tam ničit své auto, radej půjčit