jj, tu už jsem taky potkal - dokonce v Pze...a nevím, zda není pouze jediná.Bond007 píše:oni tam casto stavaji a jen kontroluji znamky..a co jsem zatim videl, SS octy s radarem maji jen v jiznich cechach..a jeste v kombiku, aby byli nenapadni
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A o čem tu už půl hodiny píšu?Bond007 píše:dalnicni oddeleni je u ivanovic
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
btw: dneska jsem viděl na R4 na 50 směr Praha kluky měřit po dlouhé době...stáli na úrovni teploměru - hodin
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Nechápu, co si tim odkazem chtěl říct? Že Praha přelaďuje ty původně nerepresivní telematické jednotky po uplynutí lhůty 3 roky od EU?řidičBOB píše:Praha přelaďuje na nové úsekovky...systém je již schválen jako měřič rychlosti
http://www.unicam.cz/underwood/download ... ty_Web.pdf
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Spíš chtěl říct, že nové verze úsekovek mohou mít i novou funkcionalitu, kterou první generace neměla. Nakonec při pozorném čtení odkazovaného dokumentu na to přijdeš.Weeper píše:Nechápu, co si tim odkazem chtěl říct? Že Praha přelaďuje ty původně nerepresivní telematické jednotky po uplynutí lhůty 3 roky od EU?řidičBOB píše:Praha přelaďuje na nové úsekovky...systém je již schválen jako měřič rychlosti
http://www.unicam.cz/underwood/download ... ty_Web.pdf
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby sis ten odkaz místo blbých otázek raději přečetlWeeper píše:Nechápu, co si tim odkazem chtěl říct? Že Praha přelaďuje ty původně nerepresivní telematické jednotky po uplynutí lhůty 3 roky od EU?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já si ty funkce přečetl několikrát a nevidim tam nic novýho. To přece uměly úsekovky vždy ne? Vždyť je to dokument z roku 2008.
No a pochlubil by ses teda tvým poznatkem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne, číst snad umíš taky?! Teď už jenom vstřebat ty informace
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time