BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od Jacík »

mmira: tak jestli jsi to nekoupil nějak extradraho, nebudeš s tím jezdit 50tis. km/rok a bude to mít náležitej servis, imho to můžeš rovnou nechat synkovi, to auto už podle mě na hodnotě neztratí, maximálně získá. Tatíkův kamarád koupil před 3-4 roky krásnou zlatou M3 upravenou od Krámského poladěnou na cca 360-370k + pár venkovních doplňků + brzdy (což je na jednu stranu škoda, že už to není originál, ale na druhou stranu nevěřím tomu, že Krámský by tam dělal úpravy, který by to auto zprznily), jezdí s tím max 2-3tis./rok a hned jak to koupil, říkal, že už to nikdy neprodá, že to nechá synovi :-) btw loni mu za to někdo nabízel o 150tis. víc než za kolik to koupil :-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

tak ja ji realne nechci prodat, ona to byla takova provokace. na druhou stranu, nasel-li by se kupec, ktery mi za ni da primerene jejimu stavu a me predstave, pustil bych ji a poohledl bych se po necem jinem.

jinak se ji snazim udrzovat v naprosto originalnim a maximalne funkcnim stavu. od podzimu ma pulku podvozku novou, na jare dostane nove gumy kolem dveri, uz kolem nich fouka. samo, drobne chyby se na ni najdou, ale to na kazde ojetine.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

bmw píše:Zdravim vsetkych fandov bmw Najst M3 e 46 manual od roku 2003 v top stave je ako hladat ihlu v kope sena tak som sa nakoniec rozhodol pre Z4 coupe 3,0si Chcel som druhe auto hlavne pre radost z jazdy Este padala volba na e92coupe 335i ale viac fandim atmosfere tak to nakoniec vyhralo ztko Snad som urobil dobre
Si kupil tu z vychodu?
papluh
Spolujezdec

Příspěvek od papluh »

Mozno sa to niekomu zide, popisy elektroinstalcie na starsie BMWcka
http://wedophones.com/Manuals/BMW/
Riesili sme zbastlenu elektroinstalciu po tunerskom zasahu do zadnych svetiel na jeho e36 a pomohlo to :)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak už jsem dnes také zahájil jarní sezónu :-)
Obrázek

Pět měsíců zetko stálo bez hnutí v nevyhřívané garáži, takže jsem přijel do garáže vybaven startovacím boosterem a byl připraven na nejhorší, ale auto chytlo na první pootočení klíčku, jako za mlada, jen mi srdíčko zaplesalo. Takže jsem ho protáh asi 50km a zítra jde do servisu, nový olej, filtry, leštění laku, renovace plastů, no těším se... :)
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

České ceny BMW 6 Gran Coupe:

http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/6se ... index.html

Odkaz Aktuální ceník.
Bez bodů
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

vasco píše:Tak už jsem dnes také zahájil jarní sezónu :-)
[ig]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0248_n.jpg[/img]

Pět měsíců zetko stálo bez hnutí v nevyhřívané garáži, takže jsem přijel do garáže vybaven startovacím boosterem a byl připraven na nejhorší, ale auto chytlo na první pootočení klíčku, jako za mlada, jen mi srdíčko zaplesalo. Takže jsem ho protáh asi 50km a zítra jde do servisu, nový olej, filtry, leštění laku, renovace plastů, no těším se... :)
Tak tyhle úkony bych si s láskou dělal sám, mít Zetko. :x
TSs
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taxem si neska vpodvečer ověřil praktickou rallye vložkou (bytča-makov-bumbálka) že moje 316i je na tom s dynamikou přesně stejně jako panamera 4 (teda abych byl objektivní, já měl vevnitř jen lyže, bágl a sebe, zatímco v panameře seděli tři...)

on mi nebyl schopný ujet, já ho nebyl schopný předjet..... ale fajně sme si zařídili (nebo zařádili?) :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

No to se mi trochu nezdá :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

co se Ti nezdá?

tabulkové hodnoty:
3er 200kW/320Nm/1715kg 6.2 sek (0na100) Vmax 250
panamera 4 220kW/400Nm/1750kg 6.1sek 257

a jak píšu, já skoro prázdnej, von skoro plnej...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět