IT poradna
Re: IT poradna
nz. taky sem to ladil par minut, nez sem to vychytal
Tohle je přesně co jsem hledal, jednoduché, rychlé a zadarmo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
jen sirim dale, pouzivalo to par lidi na garazi, kdyz zacal boom kamer do auta
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Co může být špatně nastavené v mé Vopeře, když mi při přehrávání seznamu videí v YouTube pořád přehrává to první, i když už je na stránce jiného videa? Nedělo se tak od začátku, až tak den dva zpátky jsem zaznamenal tenhle zajímací úkaz.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Opraveno. Zlobila zkušenbní verze HTML5 v YouTube. Po deaktivaci šlape vše.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
pěkná sámoška
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Co si čék neudělá sám, to nemá.
Po "nabourání" pokecu phpBB2 běžícího na veřejném serveru zdarma jsem se rozhodl umístit nový pokec phpBB3 na svůj vlastní, placený web, snad mi ho tam nikdo zase "nezbourá"... pořád mi ale zůstává otázka, jak tam nacpat data ze zálohy vytvořené ve starverzi phpBB2 ? Poradíte někdo?pavproch píše:asi 5let jsem provozoval jako admin vysoce specializovaný pokec (postavený na phpBB verze 2.17, bylo tam asi 65 uživatů a šestset příspěvků) o kloubních náhradách (http://www.surfacehippy.ic.cz), ale fčera se mi tam někdo "naboural", vymazal prakticky vše (data i "engine" php) a nechal mi tam jedinou věc - po přihlášení - a je jedno jestli jako admin nebo jako obyčejný user - se objevila titulní strana s hláškou - "byl jste vykázán z fóra".
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neví někdo jak ovladát Ubiquiti UniFi Iphonem? zatim, mam dost nepohodlný způsob přes teamviewer
SSS - vdechne tě do života
pořidil jsem si revo blik - internetové rádio, streamer. v pc s win7 home pustil WMP zapnul datový proud - upnp? revo našlo počítač a hrálo z něj hudbu. totéž jsem udělal s druhýn kompem win7 pro, pohoda. Druhý den ale revo už ten první komp nenašlo, ten druhý funguje, jsou stejně nastavené, nemůžu tam najít rozdíl ale ten jeden to prostě najít nechce.. kde hledat problém? (vše přes wifi, oba kompy v domácí skupině)
Pravda vyděsí