Policejní brutalita

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Policejní brutalita

Příspěvek od Pickuper »

ExFun píše:Pick: vzhledem k tomu, že má jít do výkonu, tak je zřejmé, že nejde o nezaplacení pokuty z přestupkového řízení, ale kurvy novinářské to jako vždy zbabraly, a jde o peněžtý trest z pravomocného rozhodnutí v trestním řízení. Myslet si může co chce, ale jakmile to došlo do právní moci, měl si být vědom náhradního trestu odnětí svobody (§69TZ) v případě, že peněžitý trest nezaplatí.
fun: já chápu, že jde o TČ stejně jako je mi jasný jak je to s tou "náhradou" trestu když nezaplatil. Mě prostě jen přijde kvalifikovat nějakou výměnu sklíček na semaforech jako TČ jako trochu moc silný kafe. Náklady na jejich znovu výměnu uhradil, neměnil červený za zelený, ale pouze tam měnil postavičky. Dle mého tímto nemohl nikoho nijak ohrozit na ničem a tím pádem i společenská nebezpečnost tohoto činu byla dle mě mizivá. Já bych to osobně viděl na náhradu "škody", v přestupkovým řízení pokutu 2 litry a tečka. Takhle to nepomůže nikomu.
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

zřejmě maření výkonu nebo něco takového...
Back to basics.
Příčina -> následek
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Pickuper píše:
ExFun píše:Pick: vzhledem k tomu, že má jít do výkonu, tak je zřejmé, že nejde o nezaplacení pokuty z přestupkového řízení, ale kurvy novinářské to jako vždy zbabraly, a jde o peněžtý trest z pravomocného rozhodnutí v trestním řízení. Myslet si může co chce, ale jakmile to došlo do právní moci, měl si být vědom náhradního trestu odnětí svobody (§69TZ) v případě, že peněžitý trest nezaplatí.
fun: já chápu, že jde o TČ stejně jako je mi jasný jak je to s tou "náhradou" trestu když nezaplatil. Mě prostě jen přijde kvalifikovat nějakou výměnu sklíček na semaforech jako TČ jako trochu moc silný kafe. Náklady na jejich znovu výměnu uhradil, neměnil červený za zelený, ale pouze tam měnil postavičky. Dle mého tímto nemohl nikoho nijak ohrozit na ničem a tím pádem i společenská nebezpečnost tohoto činu byla dle mě mizivá. Já bych to osobně viděl na náhradu "škody", v přestupkovým řízení pokutu 2 litry a tečka. Takhle to nepomůže nikomu.
Mně přijde, že je to celé o tom ukázat, že silnější pes mrdá.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

takže to bylo poškozování cizí věci.

Mno imho to taky byl jen přestupek, intenzita nedosahuje nutnosti trestního postihu, ale konečně je to jen jeho věc, jak se hájil.
Back to basics.
Příčina -> následek
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Však oni ho teďka bachaři naučej, jak se má chovat. V téhle chvíli už ho asi smích dávno přešel. :ymapplause:

http://www.novinky.cz/domaci/260082-tyc ... l?ref=boxF
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

bachaři ho ničemu nenaučí, Ty tupoune! Tady nejsme na ukrajině...takže vězeň je v base jako v bavlnce a bachaři skáčou, jak vězni pískaj.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Tak proč odtamtud chce Kájínek tak mermomocí utéct, když je tam jak v bavlnce? =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Věř tomu, že vězni, kteří jsou odsouzeni na doživotí, jsou v base jako v bavlnce a bachaři kolem nich chodí po špičkách.
A ten pán se jmenuje Kajínek.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

V base je nejhorší vstup a výstup do objektu. Uvnitř je pohoda. Čuměl jsem jak puk.
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tys byl taky v base? :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět