Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
melo to co delat s odlisnou vlnovou delkou svetla xenonu...ale jak rikam, nejak jsem to nezkoumal a jen mi to nejak utkvelo v pameti
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
aha...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
To je ale obludka
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Xenony nad 35W musí mít ostřikovače světlometů.
Xenon u Brouka má pouze 25W, ale 6200K zůstává, jako třeba u Passatu.
Xenon u Brouka má pouze 25W, ale 6200K zůstává, jako třeba u Passatu.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 22 úno 22:46, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
6200? nie 4300?
to máš, dyž je to prázdný, tak tomu fakt v zatáčkách a na hrbech poskakuje zadek jaxfiňa...řidičBOB píše:Tak při vymetání zatáček nezapomeň, že to má tuho zadní nápravu
Z jiného soudeku: Prodejce mi tvrdil že vzadu je LSD....bych temu i věřil, páč ono se to fakt na kluzkým tak nějak chová jinak než obyčejný Haldex IV....
@řB ref fialky u new beetle: jo, přesně tohle mi říkal i prodejce, že tu výbojku utlumili na 25W a tím ochcali brusel a jeho povinné ostřikovače nad 35W
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: to urcite myslel eLSD. jedina moznost, jak mit u haldexu LSD, je ten jejich nejnovejsi system, ktery mel Saab a ted ho ma Opel. nikdy jiny imho ne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zajištění čistého světlometu – Požadavek čistého světlometu je důležitý obzvláště u xenonových světlometů. Tento světlomet vyzařuje velice intenzivní světlo, které se na jeho znečištěném povrchu láme a způsobuje oslnění. Proto předpis povoluje užití xenonových světel pouze u reflektorů s montáží pro čištění reflektorů během jízdy.Bond007 píše:melo to co delat s odlisnou vlnovou delkou svetla xenonu...ale jak rikam, nejak jsem to nezkoumal a jen mi to nejak utkvelo v pameti
..z materiálů PČR
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neuveritelny, zase jsem mel pravduřidičBOB píše:Zajištění čistého světlometu – Požadavek čistého světlometu je důležitý obzvláště u xenonových světlometů. Tento světlomet vyzařuje velice intenzivní světlo, které se na jeho znečištěném povrchu láme a způsobuje oslnění. Proto předpis povoluje užití xenonových světel pouze u reflektorů s montáží pro čištění reflektorů během jízdy.Bond007 píše:melo to co delat s odlisnou vlnovou delkou svetla xenonu...ale jak rikam, nejak jsem to nezkoumal a jen mi to nejak utkvelo v pameti
..z materiálů PČR
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW