Rolety, žaluzie, folie
-
- Dítě v autě
Rolety, žaluzie, folie
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s firmou www.rolrols.cz? Renovujeme barák a potřeboval bych poradit. Děkuji
Re: Rolety, žaluzie, folie
jak to souvisí s autama?
Jinak to jsou podvodníci největšího kalibru, okradli už desítky lidí
SSS - vdechne tě do života
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Taky bych je neriskoval. Co jsem se díval, zkoušejí se prosazovat s tou nejprůhlednější možnou formou nepřímé reklamy na diskuzních fórech, což vzbuzuje asi tolik důvěry jako bulharský vykřičený dům.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Hodně trapná reklama, SumecPavel Sumec píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s firmou http://www.rolrols.cz? Renovujeme barák a potřeboval bych poradit. Děkuji
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Rozhodně jsou to socky a vyžírkové... Leda hňup by si od nich něco nechal udělatMoucha píše:jak to souvisí s autama?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Nám venkovní žaluzie dělala jiná firma, pokud chceš kontakt tak napiš SZ.
Pokud je to jen reklama, tak trapné
Pokud je to jen reklama, tak trapné
2.0i 107kW
A dodávat k objednávce luxusní těžítka zdarma a další blbosti??? Takovej kýč, hrůza hrůz, děs běs. U této firmy, bych si já rozhodně nekoupil ani rohlík....
2.0i 107kW
*** na mě působí vcelku normálně. Rolety jsem od nich nekupoval, ale vím že jeden z nejlepších produktů co se dá považovat jako "roleta" jsou předokenní rolety. S tímto produktem mám moc dobrou zkušenost. V létě to totiž výborně izoluje teplo. Sám bydlím v horním patře a v létě to je vážně hrůza. Dá se to obvykle vyřešit třeba mobilní klimatizací, která ale žere. Předokenní roletou se náklady dlouhodobě rozloží.
priste prosim na inzerce@autoforum.cz
MM
priste prosim na inzerce@autoforum.cz
MM