Asi máš smůlu na špatný kus. Jako jsem měl já, když jsem měl půjčený Stinger Card a měl jsem falešňáky na stejných místech.řidičBOB píše:Otázka zněla, jak je na tom Stinger s odolností proti FP ve velkých městech, jako je BA/Pha.Tak teď nevím, jestli si špatně nevysvětluji význam slova ŽÁDNÝ Ještě mne napadlo, jestli naproti u Globusu neměřila policejní OctaviaAntiRadary.cz
Expert
c) Vynikající! Po Praze a Bratislavě ŽÁDNÝ poplach a za celou dobu testování, co se Stingerem jezdím, jsem měl snad 2 poplachy, o kterých ale dosud nevím, jestli byly falešné nebo někde poblíž byl policejní radar, viz. můj příspěvek o náhlém "zbláznění se" Stingeru v kanceláři, když na paralelní ulici o 500 m dál měřila policejní Octavia!
Navíc, u DSI Computer lze i plynule nastavit citlivost na každé z radarových pásem, takže není problém odfiltrovat úplně všechny falešné poplachy a zachovat přitom více než dostatečnou citlivost na radary.
http://www.youtube.com/watch?v=VzlaBk2VCEI
Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tehdá byl ale příslib nápravy, jelikož komunikace s výrobce fičí téměř kosmickou rychlostí... Ale jak se říká - slibem nezarmoutíšx2005 píše: Asi máš smůlu na špatný kus. Jako jsem měl já, když jsem měl půjčený Stinger Card a měl jsem falešňáky na stejných místech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
admin se to snaží poměrně držet na uzdě, když jsem něco referoval tak vždy řval, jestli to mám ověřené...525iX píše:Pěkná mapa, tam jsou _všechny_ stacionáry nebo je to něco jako wikipedie, kam si kdokoliv může zadat cokoliv?
tipuju 95% je správně
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, pokud je to to, co mám nahráno v TT, tak haluze jsou tam slušné!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
z jakýho data? oni tam původně měli zařazený i všechny systémy monitorace dopravy by EU, ale pak je hodili samostatně. Jinde po republice nemohu sloužit, neb nyní jezdím s waze (kde je toho odpadu násobně víc )
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
cca 2 měsíce dozadu jsem to aktualizoval...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takhle si detekci "jedničky na trhu" za skoro 50t tedy nepředstavuji
Vzkaz pro pana inženýra: ani to neříkejte - video je zfalšované, ale Vám to může být u prdele, protože Vám stejně vzrostou prodeje
Vzkaz pro pana inženýra: ani to neříkejte - video je zfalšované, ale Vám to může být u prdele, protože Vám stejně vzrostou prodeje
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přenastavil jsem citlivost DSI Computer tak, aby byla o něco odolnější proti FP... Některé zmizely, ale jiné zůstaly U produktu za 50t Kč je to ovšem krajně nepřípustné!
Ve vozidle je také přítomen STiR+, který byl rovněž v aktivním stavu...a jako vždy - bez jediného FP.
Ve vozidle je také přítomen STiR+, který byl rovněž v aktivním stavu...a jako vždy - bez jediného FP.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jelikož Stinger používá technologii ze stíhačky a poblíž je LKPR (letiště Praha Ruzyně), tak "stíhačka" musí reagovat. To je přece jasný!řidičBOB píše:Přenastavil jsem citlivost DSI Computer tak, aby byla o něco odolnější proti FP... Některé zmizely, ale jiné zůstaly U produktu za 50t Kč je to ovšem krajně nepřípustné! Ve vozidle je také přítomen STiR+, který byl rovněž v aktivním stavu...a jako vždy - bez jediného FP.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak na 34,3GHz Stinger problém nemá...dokonce ukazuje i správný kmitočet a navíc zcela shodný s kmitočtem, který ukazuje i STiR+. Takže se vcelku potvrzuje moje teorie, že kmitočet 34,0 je nějak podivně dobastlený a detekce Stingeru na něj je podivná - tedy krom videií od ragamixe, kde je to pořád stejně: Stinger na kilometr a STiR téměř v paprsku nebo pár metrů před radarem Kdybych netušil, jakým způsobem dosahují takových "detekcí," tak tomu snad i věřím...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time