Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
x2005
Letec

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od x2005 »

řidičBOB píše:Otázka zněla, jak je na tom Stinger s odolností proti FP ve velkých městech, jako je BA/Pha.
AntiRadary.cz
Expert
c) Vynikající! Po Praze a Bratislavě ŽÁDNÝ poplach a za celou dobu testování, co se Stingerem jezdím, jsem měl snad 2 poplachy, o kterých ale dosud nevím, jestli byly falešné nebo někde poblíž byl policejní radar, viz. můj příspěvek o náhlém "zbláznění se" Stingeru v kanceláři, když na paralelní ulici o 500 m dál měřila policejní Octavia!
Navíc, u DSI Computer lze i plynule nastavit citlivost na každé z radarových pásem, takže není problém odfiltrovat úplně všechny falešné poplachy a zachovat přitom více než dostatečnou citlivost na radary.
Tak teď nevím, jestli si špatně nevysvětluji význam slova ŽÁDNÝ :-? Ještě mne napadlo, jestli naproti u Globusu neměřila policejní Octavia :D
http://www.youtube.com/watch?v=VzlaBk2VCEI
Asi máš smůlu na špatný kus. Jako jsem měl já, když jsem měl půjčený Stinger Card a měl jsem falešňáky na stejných místech. x_x
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

x2005 píše: Asi máš smůlu na špatný kus. Jako jsem měl já, když jsem měl půjčený Stinger Card a měl jsem falešňáky na stejných místech. x_x
Tehdá byl ale příslib nápravy, jelikož komunikace s výrobce fičí téměř kosmickou rychlostí... Ale jak se říká - slibem nezarmoutíš :-j
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

525iX píše:
mafel píše:od prosince je to v databázi POI.cz

http://www.poi.cz/index.php?poi=mapa1&c_idkat=16
Pěkná mapa, tam jsou _všechny_ stacionáry nebo je to něco jako wikipedie, kam si kdokoliv může zadat cokoliv?
admin se to snaží poměrně držet na uzdě, když jsem něco referoval tak vždy řval, jestli to mám ověřené...
tipuju 95% je správně
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, pokud je to to, co mám nahráno v TT, tak haluze jsou tam slušné!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

z jakýho data? oni tam původně měli zařazený i všechny systémy monitorace dopravy by EU, ale pak je hodili samostatně. Jinde po republice nemohu sloužit, neb nyní jezdím s waze (kde je toho odpadu násobně víc :ymtongue: )
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

cca 2 měsíce dozadu jsem to aktualizoval...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takhle si detekci "jedničky na trhu" za skoro 50t tedy nepředstavuji :-(

Vzkaz pro pana inženýra: ani to neříkejte - video je zfalšované, ale Vám to může být u prdele, protože Vám stejně vzrostou prodeje =)) =)) =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Přenastavil jsem citlivost DSI Computer tak, aby byla o něco odolnější proti FP... Některé zmizely, ale jiné zůstaly :-( U produktu za 50t Kč je to ovšem krajně nepřípustné!
Ve vozidle je také přítomen STiR+, který byl rovněž v aktivním stavu...a jako vždy - bez jediného FP.

No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

řidičBOB píše:Přenastavil jsem citlivost DSI Computer tak, aby byla o něco odolnější proti FP... Některé zmizely, ale jiné zůstaly :-( U produktu za 50t Kč je to ovšem krajně nepřípustné! Ve vozidle je také přítomen STiR+, který byl rovněž v aktivním stavu...a jako vždy - bez jediného FP.
Jelikož Stinger používá technologii ze stíhačky a poblíž je LKPR (letiště Praha Ruzyně), tak "stíhačka" musí reagovat. To je přece jasný! :-bd
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak na 34,3GHz Stinger problém nemá...dokonce ukazuje i správný kmitočet a navíc zcela shodný s kmitočtem, který ukazuje i STiR+. Takže se vcelku potvrzuje moje teorie, že kmitočet 34,0 je nějak podivně dobastlený a detekce Stingeru na něj je podivná - tedy krom videií od ragamixe, kde je to pořád stejně: Stinger na kilometr a STiR téměř v paprsku nebo pár metrů před radarem =)) =)) =)) Kdybych netušil, jakým způsobem dosahují takových "detekcí," tak tomu snad i věřím...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno