225/45 R17 ktere?
Re: 225/45 R17 ktere?
letni nokiany me velive pozitivne prekvapily na focusu RS, nemely sice uz skoro zadny vzorek, ale fungovaly velice jiste i v kaluzich...
kurburt: jurovi budou stacit i bravurisy
kurburt: jurovi budou stacit i bravurisy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
ty Z má otec na Outbacku v podobném rozměru, dají se, ale předtím měl Dunlopy SP01 a ty mi přišly subjektivně lepší. Na Eaglech F1 jsem jel kousek s Fokálem II, ale krásné zatáčky (silnice 11 přes Skřítek) a byly ještě kousek nad SP01.
zimní Nokian WR G2 jsou na Outbacku teď a osobně z nich vůbec nejsem odvázaný, hlavně na suchém asfaltu jsou dost tragické a na sněhu taky nic moc, ale už tam nezbývá moc vzorku.
ty Potenzy mají v 17" dva kámoši (AR 147 a Civic Type-R) a nemůžou si je vynachválit.
možná bych se podíval i na Continental, míval jsem ContiPremiumContacty 2 a byly fest dobré.
zimní Nokian WR G2 jsou na Outbacku teď a osobně z nich vůbec nejsem odvázaný, hlavně na suchém asfaltu jsou dost tragické a na sněhu taky nic moc, ale už tam nezbývá moc vzorku.
ty Potenzy mají v 17" dva kámoši (AR 147 a Civic Type-R) a nemůžou si je vynachválit.
možná bych se podíval i na Continental, míval jsem ContiPremiumContacty 2 a byly fest dobré.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
-
- Řidič začátečník
Na GY Eagle F1 bych si dal bacha, někde jsem zaslechl, že teď už se prodává jen nějaká "dojezdová" série nevalné kvality (nějaké Polsko nebo něco takového?). Nevim co přesně je za problém, ale už jsem párkrát přečetl důrazné varování před koupí.
Takže bych v případě touhy po pořádném svezení asi šáhnul po Zerech
Takže bych v případě touhy po pořádném svezení asi šáhnul po Zerech
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Musim tu tiez pochvalit Nokiany WR G2-ky zimaky...na suchu su velmi dobre, mozno maju mensiu komunikativnost cez volant, ale to moze byt kludne vyssim profilom (205/55 R16), mokro trosku slabsie a ked pustia, tak jemne a predvidatelne. No najlepsi pocit z nich mam na snehu...stale ma prekvapuju trakciou a smerovou stabilitou, fakt s nimi zatial na snehu nebol problem.
Ak sa nenajdu ine lepsie, tak s nimi rad budem aj dalsie zimy
Ak sa nenajdu ine lepsie, tak s nimi rad budem aj dalsie zimy
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vynikající z normálních pneu jsou P-ZERO (XL),nejlepší z p-zero řady.Ty gumy drželi v zatáčkách jak feny,samo,že třeba na R888 to nemělo ani náznakem.Nájezd jsem měl na nich sice jen kolem 7 tis/km,ale to hlavní splnili dokonale.Vše je jen otázka,jaký kompromis člověk zvolí.
Jinak je taky třeba sledovat treadwear gum
Jinak je taky třeba sledovat treadwear gum
Alfa Romeo GTA
Tradewear nic neřekne. Je to číslo porovnání životnosti se vzorkovou pneu toho každého výrobce, nikoliv univerzální.
P7 i CSC2 mají stejný tradewear a zatímco CSC2 jsem měl na nápravě 2 roky a jsou KO, P7 byly na druhé nápravě 3 roky a zcela KO ještě nejsou. (CSC2 byly 1. rok vzadu, druhý vepředu).
P7 i CSC2 mají stejný tradewear a zatímco CSC2 jsem měl na nápravě 2 roky a jsou KO, P7 byly na druhé nápravě 3 roky a zcela KO ještě nejsou. (CSC2 byly 1. rok vzadu, druhý vepředu).
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
EAGLE F1 jsem měl na Hondě. Super guma, ale na 4mm jsem je dostal za 6tkm. Což na 90Hp slabý, tunový hatch je docela slabé.
Na Potenzy jsem slyšel hrozně moc dobrého, ale mám je na GP a je to hrůza. Hlavně brzdit se jim nechce. (Už jsou ale starší. Na nových jsem nejezdil)
Ad Nokiany: Měl jsem zimní Hakapelita a na sněhu super. Dokonce jsem s nimi jednou vytahoval zapadlé SUV a podařilo se. Jak se oteplilo, tak se mi chtělo brečet...
Minulou zimu jsem jezdil Dunlop Winter response a byl jsem z nich nadšený. Škoda že se ojely na 4mm po pár měsících nepříliš intenzivního ježdění.
Na Potenzy jsem slyšel hrozně moc dobrého, ale mám je na GP a je to hrůza. Hlavně brzdit se jim nechce. (Už jsou ale starší. Na nových jsem nejezdil)
Ad Nokiany: Měl jsem zimní Hakapelita a na sněhu super. Dokonce jsem s nimi jednou vytahoval zapadlé SUV a podařilo se. Jak se oteplilo, tak se mi chtělo brečet...
Minulou zimu jsem jezdil Dunlop Winter response a byl jsem z nich nadšený. Škoda že se ojely na 4mm po pár měsících nepříliš intenzivního ježdění.
2.9T RWD
Potenzy Re050A 205/neco R16 mam na Civicu, vzorek docela drzi, ale jinak je to tezce prumerna guma
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pro výběr gum se mi líbí rada, která říká že lepší než pořád testovat nové gumy je dokonale poznat tu se kterou jsem tak nějak spokojen. Platí to tedy pro aktivní ježdění, kde se nějak extrémě neřeší věci jako hluk a nájezd. Jinak se vždycky musím smát, když někdo tvrdí o některých pneu, že jsou na suchu prakticky neutrhnutelné a drží a drží. I slick nakonec vždycky povolí, vše je jen otázka dostatečné rychlosti .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka: njn, ale on je dneska problem sehnat nejakou solidni gumu v nejakym ne uplne standardnim rozmeru... takze ja bych klidne odjezdil cely zivot na corsach, ale ty mi prestali vyrabet... Taky je u bmw problem ze na kazde ose je jiny rozmer..a cokoli kloudnyho vetsinou neni dostupny v obou rozmerech...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW