Výběr sportovnějšího auta,obsah 1.8-2.5,benzín,cca 120 000Kč
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr sportovnějšího auta,obsah 1.8-2.5,benzín,cca 120 0
pokud si vezmeš věkovou kategorii a do 120t + jednotlivé možné motorizace, které za to lze obsáhnout - vs. alespoň trochu normální stav, tak V5 sportovnější bude. Jiné zadávací kritérium tam nevidím.
tvl. Almara 1.8 je čím prosím zajímavá?? Snad mi nechceš namluvit, že to pojede líp než Bora V5??
tvl. Almara 1.8 je čím prosím zajímavá?? Snad mi nechceš namluvit, že to pojede líp než Bora V5??
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 12 úno 23:19, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No mě se spíš přávě líbijou německý auta, jako BMW, VW, Audi a tak..
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0
130k s autem cca 1150kg už trochu zahýbe, sranda s tím taky je (najel jsem s tím cca 2-3tis. km), provozní náklady žádná hrůza, při klidné jízdě se dá do 7/100km vejít, já s tím jezdil cca 9-10/100km, ale úplně klidně jsem nejezdil
130k s autem cca 1150kg už trochu zahýbe, sranda s tím taky je (najel jsem s tím cca 2-3tis. km), provozní náklady žádná hrůza, při klidné jízdě se dá do 7/100km vejít, já s tím jezdil cca 9-10/100km, ale úplně klidně jsem nejezdil
to řidičBOB: neřekl bych sportovnější pouze rychlejší. Proti Boře nic nemám, ale přijde mi jako horší Golf, který ve 4. generaci nebyl na řízení nic extra. Pokud chce Arratorne hledá něco sporotvnějšího, spíš bych mu doporučil hatchbacka se schopným podovozkem a živým motorem než sice rychlou, ale jinak jízdně nezajímavou Boru. Ale proti gustu...
Almeru jsem měl a proto jsem doporučoval auto podobné pouze lepší. V dnešní době je zajimavá pouze cenou a ikdyž to není špatné auto, radši bych si vybral třeba tu Hondu. Namluvit ti nechci vůbec nic. Každý máme své subjektivní názory.
Almeru jsem měl a proto jsem doporučoval auto podobné pouze lepší. V dnešní době je zajimavá pouze cenou a ikdyž to není špatné auto, radši bych si vybral třeba tu Hondu. Namluvit ti nechci vůbec nic. Každý máme své subjektivní názory.
AWD
Díky za radu.Jacík píše:Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0
O tom Focusu bych asi vážně pouvažoval, je celkem pěkný a motor se zdá být slušný.
pokial by si chcel napriklad trochu vacsie japonske auto, tak by to mohla byt mazda 6, toyota avensis a pri troche stastia aj honda accord. vsetko 2.0 benzin, rocniky okolo 2005. accord 2.4 uz bude asi cenovo mimo
nj, ale to by taky musela byt aspon nejaka nabidka, ta auta jsou prakticky k nesehnani v pouzitelnym stavuJacík píše:Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0
kurburt: +1
Zrovna se pokouším něco podobného sehnat a je to peklo. A to ani nechci žádnou "voňafku" Jen bych byl moc rád, kdyby auto fungovalo a nemuselo se do něj hned po koupi investovat 100 litrů.
Zrovna se pokouším něco podobného sehnat a je to peklo. A to ani nechci žádnou "voňafku" Jen bych byl moc rád, kdyby auto fungovalo a nemuselo se do něj hned po koupi investovat 100 litrů.
2.9T RWD
Jeden takový Focus byl na prodej na sportovních vozech za 49 tisíc, a to hodně dlouho, tak ho asi nikdo nechtěl. Koupil si ho kámoš a funguje mu výborně už pár měsíců, takže technickým stavem to zdá se nebylokurburt píše:nj, ale to by taky musela byt aspon nejaka nabidka, ta auta jsou prakticky k nesehnani v pouzitelnym stavuJacík píše:Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0
Ain´t nobody got time for that
jo, nerikam, ze neexistuji, ale je jich tak malo, ze narazit na slusny kousek chce notnou davku trpelivosti anebo stesti