IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od šmoula »

Pravdu díš :-)
2.0i 107kW
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Stejný trend se teď pomalu prosazuje ve světě mobilů potom, co jsme se ho postupně úspěšně zbavili... To prostě... no a tak...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

tak, že je apple jen o marketingu ví i malé dítě :D
Volivovej volej
Mistr volantu

Ale třeba koncept iMacu se mi líbí, to je pěkná vymyšlenost. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

ExFun píše:Matěji
.
.
.
.
.
.
.
.
.přehrávače nebyly už před ním)
Děkuji za román, najdu si půl hodinky času a ještě dnes to přelouskám :D

Nicméně, stále jsme se nepochopili. Nevím, jestli píšu jako hotntot, ale já jsem nepsal nic o tom, že jiné touchpady neumí rozeznávat polohu. V podstatě celé to patří mmirovi, který vypadal, že neví, že celý ten touchpad je zamáčknutelný a je to button sám o sobě a ještě jsem upřesnil to, že jsou to vlastně dvě tlačítka, protože umí rozeznat polohu toho zamáčknutí pro pravý klik.
Neboj, já macy nepoužívám věčně, takže vím, co umí nebo neumí ostatní. Ale řeší se tady celou dobu jen a pouze tento konkrétní touchpad, u kterého prostě nejsou vidět klasická tlačítka a to je applovský výmysl (i když, jak psal tady PaTaK, Lenovo už to taky cpe do Edge).

Ale jsem rád, že ti tady můžeme pomoct v terapii.

Ahoj, jsem Vladimír a nesnáším Apple. Ahoj Vladimíre.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

šmoula píše:mp3 přehrávače byly samozřejmě již o hodně dříve, ale apple prorazil díky provázanosti s iTunes, s líbivým designem a bílými schluchátky :D :D
Nemyslím si, že iPod prorazil díky provázaností s iTunes, tam prostě lidem nic jiného nezbylo. Spíš bych ten úspěch přisuzoval hlavně click-wheel, díky čemuž to bylo geniálně jednoduché na ovládání, jako každý apple produkt. No a sluchátky to nemohlo být už vůbec, protože ty jsou celých 11 let hroznej šit. Hrajou na houby a nedrží v uších :-D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

ExFun píše:První je unibody a nejsem si zrovna jistý, že to je pozitivní věc (v podstatě nastartoval rozmach trendu uživatelsky nepřístupných baterií, a z pohledu uživatele nic nepřidal), druhá je magic mouse (myši neznám vůbec, takže nevím, jestli to je k něčemu nebo to nemá někdo jiný), třetí iMac jako all-in-one (neměl to už někdo?) a poslední iPod (taky nevím, jestli si to nemyslím díky neinformovanosti a MP3 přehrávače nebyly už před ním)
Ad 1) Už ti to v tomto threadu píšu poněkolikáté, Unibody neznamená žádné znepřístupnění baterie, můžeš si na tom notebooku sám vyměnit co chceš. Ať už je to baterie, disk, mechanika nebo ram. Unibody nepředstavuje žádné omezení.
Ad 2) Magic mouse je fajn, vlastně celá ta myš je vlastně myš+touchpad. Na spodní straně má klasický laser a celá horní plocha myši je dotyková. Mám dvě, můžu ti jednu půjčit, myslím, že jsou i drivery pro windows :-D Troufám si říct, že s tímhle byli opravdu první, ale Microsoft se už taky snaží dělat něco podobného.
Ad 3) Ano, měl to už někdo, Macintosh z roku 1985, to je vlastně předchůdce iMacu. Ale historicky první s koncepcí all-in-one bylo asi IBM v roce 1975:
Obrázek
Ad 4) viz výše
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

vasco píše: V podstatě celé to patří mmirovi, který vypadal, že neví, že celý ten touchpad je zamáčknutelný a je to button sám o sobě a ještě jsem upřesnil to, že jsou to vlastně dvě tlačítka, protože umí rozeznat polohu toho zamáčknutí pro pravý klik
jen vypadal, s Macem jsem mel tu cest a celkem brzo jsem prisel na to, ze to neni kompatibilni s mym zpusobem mysleni. jinak talcitko je pro me tlacitko, proto jsem se ptal, kde je mas. ale to je jedno, nebylo ucelem vyvolat dalsi hadku ohledne toho co je lepsi. halvni argument stejne zaznel. ten o te velikosti :))
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Volivovej volej
Mistr volantu

You don't think different... ;;)
Volivovej volej
Mistr volantu

Že ale někoho znepokojuje fakt, co vliv Applu dělá s ostatními, není zase až tak překvapivé. :-)

http://iphonemania.mobilmania.cz/node/1448
Odpovědět