Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lyžárna

Příspěvek od pavproch »

uaaaaaa! mám padla a v neděli ráno valím na týden pryč z civilizace na malou fatru.... teda ažtakpryčzcivilizace zase né, protože tam je wifina, čili beru s sebou noťas, abycho moh po veřčurech robiť (a přispívat na pokec AF)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

hlásím se průběžně z MF

fčera sem si cestu hore z trusalovej opravdu užil, ta co ji mám v občance se rozhodla šlapt hore se mnou.... hned asi 100m nad kempem ji to přešlo.... v následujících asi třech hodinách sem si vyslechl svoje..... ;) a navíc mi byla zima z pomalého pohybu...

sněhu je tu po gule, akorát kvalta je naprd, bo už 14 dní nesněžilo, ebnem mrzne a sem tam fučí.... zastrugy, beton a tak.... na hromovém sou príma odtrhy jaxfňa.... tam sem byl ešče fčera večur, zistil, že to stojí za prd a proto sme neska ráno vyrazil do lesa (měkký sypký sních , ale spousta haluzí ulámaných sněhem a větrem) směr šútovo a dojel až k horním barákům pod vodopádem. tam sem to otočil a pěkně asi 12set metrů sem si šlápnul stopu až na chleb )kura ty převěje nademnou na hromovém, jaxem nahoře traverzoval, brrrrrrrrr.... a šup mezi skalama rovnu dolů z chlebu k chtě.... fčíňa bolí nohy a neska už nikam nepudu... a pracuju, bo tu mám jak mobil, tak pc a je tu wifina...

podle předpopiča sa má zítra zatáhňůť a začít kipat... prý až do soboty.... :-bd
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

poslušně hlásím, že jsem si včera na prkně narazil prdel a moja kostrč... nejsme my šikovnej páreček? :D
Slow and serious
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

To jsi na tom ještě dobře. ;) Kámošovi se seklo prkno a spadl tak šikovně, že mu praskly, nárazem hlavy do země, brýle a ještě si narazil ledvinu. Pád to byl nehezký, dokonce pár německy mluvících zastavilo a ptalo se nás, jestli nepotřebujeme pomoct.
2.016V 99kW
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

OT: contour +?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

ContourGPS ;)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

slawall já se na tom sice učím, ale páteřák a helminonsena jsem si koupil skoro hnedle... ještě si asi koupím takové ty plátované trencle :D
Slow and serious
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Jo, on už to má celkem v nohách, začal před 3 lety..helmu má, páteřák si vždycky půjčoval, teď ho samozřejmě neměl. :-D Já taky jezdíl s páteřákem a helmou.
2.016V 99kW
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Já bych na lyže bez páteřáku a helmy nestoupl :)
Odpovědět