no hele, ja mam 8*5 nastveny tak, ze pokryva cely display. a k tomu 3 tlacitka . fcil mudrujvasco píše:Je vidět, že jste s dokonalým touchpadem na macu nikdy nedělali Ty vaše plastové šunty o velikosti 3x4cm se nedají tady s tímhle hi-tech skleněným zázrakem vůbec srovnávat
IBM ThinkPad pro Voleja
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
nj, hrat si s klitorisem, to by vam slo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já mám dvě fyzická tlačítka a 66 jedno- až čtyř-prstových gest, se kterýma si můžu dělat co chci A navíc ho mám většího...
tak o tom tady jiste nikdo nepochybujevasco píše: A navíc ho mám většího...
jen mi rekni, kde ta tlacitka mas, na fotce nevidno. mmch, s gesty nefrajer, to ten muj delli nesmysl umi taky a jedine, ktere jsem si zapamatoval, jsou tri prsty nahoru a dolu a pusti to notepad. a kdyz nad tim premyslim, myslim, ze nadefinovat lze cokoliv. proc to ale delat, kdyz staci zmacknout jedno tlacitko s okynkem, natukat par pismen a bouchnout malickem po enteru
Autoforum.cz
Ten touchpad je sám o sobě tlačítko, jde zmáčknout na celé ploše, levá půlka levý klik, pravá pravý...
To se mi nezdá. Dříve to měli alespoň tak inteligentně, že kdekoliv bylo levé a 2 prsty pravé. U toho co píšeš, bych třeba já, který ovládám polohování P palcem, tudíž hlavně na P půlce TP, vlastně pořád mačkal levé tlačítko, ale v 80% případů potřebuju levé.
Apple je sice hlavní vymýšleč pičovin a zdržování, ale tohle bude jen tvoje individuální nastavení. BTW. u starých MBpro se celý ten TP jedním prstem mačkal dost obtížně.
Apple je sice hlavní vymýšleč pičovin a zdržování, ale tohle bude jen tvoje individuální nastavení. BTW. u starých MBpro se celý ten TP jedním prstem mačkal dost obtížně.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Asi si nerozumíme, mluvím o tom, že ten touchpad umí rozeznávat polohu klepnutí a ano, všechno je to nastavitelné, v podstatě žádný default tam není.ExFun píše:To se mi nezdá. Dříve to měli alespoň tak inteligentně, že kdekoliv bylo levé a 2 prsty pravé. U toho co píšeš, bych třeba já, který ovládám polohování P palcem, tudíž hlavně na P půlce TP, vlastně pořád mačkal levé tlačítko, ale v 80% případů potřebuju levé.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
U ThinkPada to s touchpadem není úplně nejlepší. Ale jak je tam trackpoint, to je hnedle jiná.
Naposledy upravil(a) Volivovej volej dne úte 14 úno 09:14, celkem upraveno 1 x.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Matěji, ale rozeznávat polohu kliknutí umí úplně každý TP. Stejně tak dnes už na výjimky většina umí multitouch a gesta...
(Obecná poznámka) Fakt mě nepřestává udivovat, jak dokonale zvládnutý má Apple marketing a hlavně, jak moc to lidi (a hlavně novináři) nekriticky přebírají. Prý Apple objevil dotykové telefony. Tady už roky před tím existovaly MDA, HTC mělo touch s kapacitním displejem a jejich pohodlnou nadstavbou, dokonce Palm měl volající Treo. A pal přišel Apple s v té době suverénně nejméně použitelným přístrojem a natlačil úplně jiné řády peněz do marketingu a lidi se pos..li a teď si mnozí myslí, že to Apple objevil dotykáče.
Stejně tak tablety. Ty tady jsou v různých variacích už 10 let, jen žádný výrobce neudělal megamarketing. A teď si blbci myslí, že Apple vynalezl tablety. Naopak je zabil. Ipad je nejméně schopné zařízení, co mohli vyrobit a skutečné tablety si přestaly říkat tablet a přeštítkovaly se na slate.
A tak je to skoro se vším u Applu. Pure marketing.
V podstatě mě napadají jen 4 skutečné inovace Applu, a u 3 z nich si nejsem jistý jestli to mu tak je. První je unibody a nejsem si zrovna jistý, že to je pozitivní věc (v podstatě nastartoval rozmach trendu uživatelsky nepřístupných baterií, a z pohledu uživatele nic nepřidal), druhá je magic mouse (myši neznám vůbec, takže nevím, jestli to je k něčemu nebo to nemá někdo jiný), třetí iMac jako all-in-one (neměl to už někdo?) a poslední iPod (taky nevím, jestli si to nemyslím díky neinformovanosti a MP3 přehrávače nebyly už před ním)
(Obecná poznámka) Fakt mě nepřestává udivovat, jak dokonale zvládnutý má Apple marketing a hlavně, jak moc to lidi (a hlavně novináři) nekriticky přebírají. Prý Apple objevil dotykové telefony. Tady už roky před tím existovaly MDA, HTC mělo touch s kapacitním displejem a jejich pohodlnou nadstavbou, dokonce Palm měl volající Treo. A pal přišel Apple s v té době suverénně nejméně použitelným přístrojem a natlačil úplně jiné řády peněz do marketingu a lidi se pos..li a teď si mnozí myslí, že to Apple objevil dotykáče.
Stejně tak tablety. Ty tady jsou v různých variacích už 10 let, jen žádný výrobce neudělal megamarketing. A teď si blbci myslí, že Apple vynalezl tablety. Naopak je zabil. Ipad je nejméně schopné zařízení, co mohli vyrobit a skutečné tablety si přestaly říkat tablet a přeštítkovaly se na slate.
A tak je to skoro se vším u Applu. Pure marketing.
V podstatě mě napadají jen 4 skutečné inovace Applu, a u 3 z nich si nejsem jistý jestli to mu tak je. První je unibody a nejsem si zrovna jistý, že to je pozitivní věc (v podstatě nastartoval rozmach trendu uživatelsky nepřístupných baterií, a z pohledu uživatele nic nepřidal), druhá je magic mouse (myši neznám vůbec, takže nevím, jestli to je k něčemu nebo to nemá někdo jiný), třetí iMac jako all-in-one (neměl to už někdo?) a poslední iPod (taky nevím, jestli si to nemyslím díky neinformovanosti a MP3 přehrávače nebyly už před ním)
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
mp3 přehrávače byly samozřejmě již o hodně dříve, ale apple prorazil díky provázanosti s iTunes, s líbivým designem a bílými schluchátky
2.0i 107kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ta skvělá provázanost s iTunes zapříčinila, že se přišlo na to, jak zbytečný je nějaký univerzální mass storage a že uzavřený synchronizační software je přece mnohem lepší.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""