Golf IV. GTI 1.8T 110kW
Golf IV. GTI 1.8T 110kW
Dobrý den,
chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s Golfem IV. GTI 1.8T 110kW? zajímalo by mě jak jezdí, jestli je to podle vás dobrý motor, spolehlivost, spotřeba, ale i třeba nějaký tuning, zvýšení výkonu, atd. Každou radu ocením.
chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s Golfem IV. GTI 1.8T 110kW? zajímalo by mě jak jezdí, jestli je to podle vás dobrý motor, spolehlivost, spotřeba, ale i třeba nějaký tuning, zvýšení výkonu, atd. Každou radu ocením.
Re: Golf IV. GTI 1.8T 110kW
tenhle motor jsem měl v oftáce I. (4x4) a .... dobrý, asi nejlepší maloobjemový benzínový motor VW v té době, i když tam byl kopanec skoro jako TDi..... a i když to bylo turbo, tak to kupodivu moc nežralo, ani když se to honilo.... jednou (před bodovým systémem) sem strašně spěchal z phy domů (375km, většina po D1, furt tacho 180-190) a nevzalo si to ani 11, průměr sem s tím asi na 120kkm měl okolo 8.... akorát temu furt odcházely cívky, takže každou chvíli svítila palubovka jak vánoční stromeček a auto jezdilo cukatě (ale nepadalo do nouzáku)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak jo, nekecal sem- našel sem knihu jízd z roku 2004: 53kkm s průměrem 8.35...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Arratorne, tak co chceš? Driftovat, sporťák nebo Golf?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
-
- Řidič začátečník
Arratorne chce všecko! Za chvilku se mu začne líbit Smart a hned v zápěti Fleetwood Brougham...
Vidím to na brzký lockBAN
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Tak proto to sou asi dvě téma, v každým prosím o radu o něčem trochu jiným nemyšlíš?bloody cardinal píše:Arratorne, tak co chceš? Driftovat, sporťák nebo Golf?
hele tak o takové komenty se neprosím, chtěl jsem od vás poradit, né tyhle blbý kecy..enthusiastic.driver píše:Arratorne chce všecko! Za chvilku se mu začne líbit Smart a hned v zápěti Fleetwood Brougham...
-
- Řidič začátečník
moje odpověď viz. tvůj thread o driftování
tak toto téma je opravdu asi zbytečné, když se ptám na zkušeností uživatelů Golfu a lidi mi napíšou 10 komentů uplně mimo toto téma..