Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
.Jelen.
Řidič začátečník

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od .Jelen. »

=)) No nevím, nevím...
Každopádně chudák Pick, až to tu po ránu uvidí. ;))

_________________________________________________________________________________________________
Češi nás nenávidí.
- No né, jak na tohle proboha přišli?? :ymhug:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/R ... idi-222644
Ale protože jsem hodný člověk, tak až nějakého uvidím, jak potřebuje finančně podpořit, tak mu klidně koupím jízdenku na autobus. :-h

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Z ... sic-222245
- Ten život ale píše příběhy, že? :ymdaydream:
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

.Jelen. píše:Každopádně chudák Pick, až to tu po ránu uvidí. ;))
no myslím, že při současném multikulti kurzu se něčeho silně podobnýho dočkáme i tady, akorád tak o 20 let pozdějc než to postihne severovýchodní Uhry :ymsick:
.Jelen. píše:Češi nás nenávidí. - No né, jak na tohle proboha přišli?? :ymhug:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/R ... idi-222644
By mě hlavně zajímalo, na jakou adresu to tý Alžbětě2 poslali... 8-}A jen tak na okraj by mě též zajímalo, jestli tyhle jejich příběhy o nevyhnutelné občanské válce, pogromech a genocidě takhle veřejně prezentované čistě náhodou nenesou znaky nějakýho toho šíření poplašné zprávy....co, pane Gorol a Tancoš? :ymsmug:
Niko nadžanel ko kerdža
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

no myslím, že při současném multikulti kurzu se něčeho silně podobnýho dočkáme i tady, akorád tak o 20 let pozdějc než to postihne severovýchodní Uhry
Já bych pesimistickej nebyl. :)
na jakou adresu to tý Alžbětě2 poslali...
No co, stejně jako když píše čtyřleté dítě Ježíškovi. :D Však on to někdo na poště vyhodí. ;)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

.Jelen. píše:Já bych pesimistickej nebyl. :)
..... a to já zase pesimistickej jsem. Pokud bude nadále trvat stávající stav, kdy jakékoliv veřejné vymezení se proti různejm parazitům, cikánům a všemožně barevnejm náplavám je rychle odměněno trestním oznámením na "hanobení rasy, národa, přesvědčení, vyvolávání rasové nesnášenslivosti" atd. tak rychle dopadneme jako ve Francii či Anglii. Ono si konečně stačí prolistovat tohle vlákno o pár stránek zpátky....... :| Je maximálně smutný, že celkem velká skupina lidí to tady pravidelně čte, ale radši nic nenapíšou, nesdělej svůj názor (byť je na 95% shodnej), aby náhodou neměli nějakej problém či nebyli spojováni s tím "hnusným rasistou" Pickuperem. A tímhle vždycky všechno začíná..... :ymcowboy:
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

8 let? a není to málo Antone Pavloviči? :-o
http://www.novinky.cz/krimi/258962-poli ... hnuti.html
Niko nadžanel ko kerdža
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

Tobě se to zdá moc? :-o Podle mě je osm let za psaní na internet málo, asi panu Hantákovi napíšu… Ideálním trestem pro ně bude doživotí, v Jáchymově. :) Tohle je mnohem horší než například vražda, nebo snad ne?? x_x
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Kladivo na čarodějnice! :-O
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ratus ratus
Pan Řidič

Příspěvek od ratus ratus »

pořád vyhrožují,že vypadnou a pořád nic. Už včera bylo pozdě. Anglická královna už čeká s otevřenou náručí =)) =)) =)) =)) Pořád přemýšlím proč vás cikány tak nenávidím. Ani nevím. O:-) Takoví hodní chlapci a holky to jsou 8-x 8-x 8-x Jinak s názorem,že bude občanská válka souhlasím. Jinak to ani nemůže skončit. Jak dlouho budou pracovití Romové doplácet na tu českou línou chásku :D :D
Uživatel neexistuje :-)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

.Jelen. píše:Tobě se to zdá moc? :-o
naopak, čekal bych minimálně vyjímečný trest :-?? . Nějaké blábolení na srazu plešek, posílání buchet Pechancovi do krimu, vylepování plakátů, smolení nějakejch článků na netu a šití nějakejch nášivek je nepochybně společensky výrazně více nebezpečné než vraždění, loupežné přepadávání, znásilňování, pedofilie a podvody v řádech milionů :ymhug: Ale ono je asi třeba odvést trochu té pozornosti od skutečných problémů, o tom žádná :ymsmug:
btw: tady je to usnesení o zahájení stíhání http://www.pecina.cz/files/usneseni44.pdf
..a tady je archivovej link na ten jejich web http://web.archive.org/web/200902070508 ... unity.net/ Jen jsem to zběžně prolítnul )do dneška jsem ani netušil, že nějaká taková věc jako RWU existuje :D ), ale nic tak strašnýho jak naznačuje to usnesení jsem tam teda nezahlídnul. Ale pravda je, že to už dávno mohl někdo řádně promazat....
edit:, že by někoho nasralo tohle? :
Ctíme tradiční, avšak vyrovnané postavení ženy v rodině. Jako naši ženskou povinnost chápeme vychovat potomka vědomého si svého původu a nutné potřeby chránit naši zem a naše kulturní dědictví, což je v době, kdy „vlastní“ vláda podniká kroky znemožňující rozvoj vlastních lidí, nezbytné si uchovat.
;;)
Niko nadžanel ko kerdža
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

Odpovědět