Ojete sportaky - zajimave nabidky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky

Příspěvek od vasco »

Tahle konkrétní je preFL, poznáš to podle zadních světel a interiéru.

Znervózňují mě na ní dvě věci. Ten nájezd, 119 tisíc km je takové divné číslo, jednu 1er už jsem s takovým nájezdem koupil a realita byla trochu někde jinde. No a pak ty angel-eyes. 1er svítí AE žlutým světlem, takže tohle je nějaký bastl a kdoví co tam všechno bylo ještě bastlené.

No a pak samo ta "výbava". Mít ve 130i sporák, nevyhřívané sesle, business audio atd., to je hřích...
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

pavproch píše:podle mně liboffka jaxfiňa :x , a přitom ji nikdo už půlroku nechce.... *-:)
Ta je nádherná a za naprosto špičkovou cenu. :x Snad takovýhle nabídky budou i za pár let, až budu po škole. ~x(
TSs
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

vasco píše:No a pak samo ta "výbava". Mít ve 130i sporák, nevyhřívané sesle, business audio atd., to je hřích...
To všechno ale znamená co? To všechno znamená ušetřená kila! Tudíž lepší dynamiku i brzdné schopnosti :-bd
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Zase autoklima neváží nějak výrazně víc než manuální, vyhřejvání sedaček bude pár metrů drátku a rádia budou vážit stejně... Talže tyhle ušetřený kila jsou z pohledu pohodlí hodně draze vykoupený.
TSs
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Kila a kurvítka. Mě absence ani jednoho nevadí.
RWD
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

V8 Vantage :x

a Okamurův to asi není, ten byl tmavošedý a měl bílá zadní světla
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

:x Vrrrrrrrrrrr :x to chceeeeeeeeeeeeeeeem :ympray:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

zajimavy http://www.sportovnivozy.cz/25357-audi- ... alozkaFoto stavu kilometru bych snad i veril, kdyz to je borec schopnej nefotit s prumernou spotrebou 22 litru :D audio sileny, lista na kufru mi prijde taky divna, ale 300 tacu za poctivej osmivalec s manualem mi prijde hezky
kubeek
Řidič začátečník

Příspěvek od kubeek »

to je posledna aktualna spotreba, ked sa auto hybalo :) a lista na kufri je original...
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

no te spotreby si snad i cenim, a bral jsem to jako plus ohledne skutecneho stavu km, protoze kdyz je nekdo schopnej hodit tam tuhle pro pripadneho zajemce ne prilis lichotivou cifru, tak to na me tak zapusobilo...co se tyce listy, zezadu se mi zdala v poradku jen z boku me patrne klamal pohled...

u audia muj nazor zustava, origo je pro me origo, navic tohle audio ma kolega ve sluzebnim aute a nevidel jsem v nem jediny prinos oproti originalnimu modelu, zbytek auta super, preju uspesny prodej
Odpovědět