Kupa Auta
Re: Kupa Auta
šetři slovy: kupovat automat se jeví jako čiré bláznovství...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak tak pozeram pre teba je kupit ojazdene auto tiez cire blaznovstvi ! LoLpavproch píše:šetři slovy: kupovat automat se jeví jako čiré bláznovství...
tohle opravdu bylo myšleno jen jako poznámka proti automatu....Bossom píše:Jak tak pozeram pre teba je kupit ojazdene auto tiez cire blaznovstvi ! LoLpavproch píše:šetři slovy: kupovat automat se jeví jako čiré bláznovství...
že bych si už nikdy ojetinu nekoupil (jednou sem si ojetinu koupil - a spálil se, podruhé mi ojetinu koupil šéf a taky následně hořekoval) neznamená, že nechápu to, že jsou údobí v lidském životě, kdy finance na funglovku prostě nejsou a proto nezbývá nic jiného než ojetina...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
.... a tak prej jsou i tací, kteří si ojetiny kupují záměrně, prej se to vyplatí víc než nový. Já sice tenhle názor nesdílím, ale když někdo začne kalkulovat se ztrátou hodnoty tak pak to asi tak i vyjde. Na druhou stranu klid z toho, že to je nový a tudíž by se to nemělo posrat (a když už, tak je tu záruka) je těžko vyčíslitelná hodnota. Já když už bych musel ojetinu tak jedině něco jednoduchýho a opravně levnýho. Tudíž určitě nic s DSG, haldexama, elektronicky štelovatelnejma podvozkama atd. Prostě klasickou benzínovou atmosféru s fofr klackem.....
Niko nadžanel ko kerdža
To je na světě ještě někdo, kdo věří laboratorním udávaným hodnotám?Bossom píše:Tak potom si jazdil asi nejake rally ked si mal spotrebu 14 litrov Golf GTI V 2.0 TFSI Spotreba v meste: 10.70 lvasco píše:Nevím, odkud ty hodnoty berež, ale v reálu jsem za toto jezdil s GTI
Spotreba kombinovaná: 7.90 l
Spotreba mimo mesta: 6.20 l alebo si jazdil na okruhu niekde alebo tam mas iba 3 rychlosti ked si mal spotrebu 14 litrov
I don´t wanna live on this planet anymore!
Ain´t nobody got time for that