vasco píše:A co přesně žere 14l/100km mimo město? Tak možná GTI, když se mu trochu šlápne na krk a jelikož s tím mám odjeto 60.000km, tak vím, že nejsou problém ani vyšší hodnoty.
Vw Pasatt 3.2 V6 Spotreba Spotreba v meste: 15.20 l
Spotreba kombinovaná: 11.10 l
Spotreba mimo mesta: 8.80 l napriklad to uz je dost taka spotreba to chodis tankovat kade 3 dni
vasco píše:Nevím, odkud ty hodnoty berež, ale v reálu jsem za toto jezdil s GTI
Tak potom si jazdil asi nejake rally ked si mal spotrebu 14 litrov Golf GTI V 2.0 TFSI Spotreba v meste: 10.70 l
Spotreba kombinovaná: 7.90 l
Spotreba mimo mesta: 6.20 l alebo si jazdil na okruhu niekde alebo tam mas iba 3 rychlosti ked si mal spotrebu 14 litrov
@vasco ref spotřeba: když sem se rozhodoval mezi 330i (N53, tj 200kW) a A4 3.2i (195kW), tak podle spritmonitoru byla u toho audiňáckého motoru v A4 průměrná spotřeba asi 13l/100km, zatímco u 330i byla asi 10.5..... ve skutečnosti jezdím s mým 330i za 11, takže odhaduju, že by ta A4 3.2q mohla reál být někde 13.5-14....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oturbenej dvoulitr za 14 je imho krapet dynamická jízda jen lehce za hranicí dovolených rychlostí.... když sem skautíka 1.8TSI trochu pohonil (např. dynamickým stylem neustálé předjíždění na R35 mezi HK a mohelnicí), tak si fklidu řek o 13 až 15...
Naposledy upravil(a) pavproch dne pát 10 úno 21:15, celkem upraveno 1 x.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: ale o tom se nepřu, spíš mě zaráží, že tady tazatel vytahuje nějaké tabulkové spotřeby kdoví odkud. Si myslím, že to bude spíš jen nějaká další provokace.
pavproch píše:oturbenej dvoulitr za 14 je imho krapet dynamická jízda jen lehce za hranicí dovolených rychlostí
Třeba taková cesta Brno - Opava, ještě když nebyla protažená dálnice až do Ovy, takže přes Potštát, čili 50% dálnice, 50% okresky se dala zajet dle stylu jízdy od 8l/100km po 25l/100km...
vasco píše:pp: ale o tom se nepřu, spíš mě zaráží, že tady tazatel vytahuje nějaké tabulkové spotřeby kdoví odkud. Si myslím, že to bude spíš jen nějaká další provokace.
Nie ja nechcem nikoho provokovat to su hodnoty udavane vyrobcom !Radsej napis tvoj nazor na moju hlavnu otazku ktoru som pisal na zaciatku a nehadajme sa o spotrebach ! Dakujem za porozumenie