Telefonologie
Re: Telefonologie
koukam, ze Ti po vcerejsku 7650 nedala spat
Ale obavam se, ze othle asi mimo servis bude orisek....
Ale obavam se, ze othle asi mimo servis bude orisek....
Kdyz na tom je smutny, ze tohle je krasna historie, ale ted uz nic takoveho neni a nejspis nas ani necekaSmyl Flek z Nohavic píše:Já si ty symbianovky neměl včera nechat vokazovat. Teď mám pocit, že už nikdy v životě nebudu chtít nic jiného.
A docela me prekvapilo, ze Te zrejme zaujala N90 vic, nez N91
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Zaujaly mě obě. Jen na N90 toho bylo víc na hraní.
Nic, asi se nějakým nevímjakým způsobem pokusím oddělit obě části 7650 od sebe, abych se ujistil, že je problém skutečně tam, kde myslím, že je. Stejně to asi nikdy neopravím.
Nic, asi se nějakým nevímjakým způsobem pokusím oddělit obě části 7650 od sebe, abych se ujistil, že je problém skutečně tam, kde myslím, že je. Stejně to asi nikdy neopravím.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Mel jsi prijmout mou nabidku na prespani a mohli jsem prohrabat vsech 200+ telefonu, co doma mam Ale muzem klidne nekdy udelat nejake posezeni jen za timto ucelem
Jinak pokud to rozeberes (a jeste to nekdy pujde pak slozit ), tak oprava smaotna by nemusela byt takovy problem... http://cgi.ebay.co.uk/LCD-Flex-Ribbon-F ... 45f8ebaeab
Jinak pokud to rozeberes (a jeste to nekdy pujde pak slozit ), tak oprava smaotna by nemusela byt takovy problem... http://cgi.ebay.co.uk/LCD-Flex-Ribbon-F ... 45f8ebaeab
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Další level. Naivně jsem si myslel, že z toho něco vykoukám.
(Moucha)
(Moucha)
jak jsi ji rozlousknul bez toho pripravku?
IMHO líp než tlustný prstySmyl Flek z Nohavic píše:Zajímalo by mě, jak si nehty můžou rozumět s dotykovou plochou obecně...
si neviděl tlustýho Homera, jak chtěl telefonovat a bylo mu řečeno "pro vytočení čísla máte moc tlusté prsty"
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
kladivemCaddy píše:jak jsi ji rozlousknul bez toho pripravku?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl.Deli píše:si neviděl tlustýho Homera, jak chtěl telefonovat a bylo mu řečeno "pro vytočení čísla máte moc tlusté prsty"
No já vzal takový plochý příborový nůž, co běžně používám místo toho páčidýlka na rozbírání telefonů, vsunul ho mezi obě části... a ono to šlo.Caddy píše:jak jsi ji rozlousknul bez toho pripravku?
(Moucha)
(Moucha)