BMW Divize
Re: BMW Divize
chválím brambora, po třech dnech na mrazu vednevnoci okolo mínus dvaceti naskočil na první ťuk....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak mám neska brambora v servisu (30kkm) a dostal se pučit 116i preface.... ty woe, zasranej brusel.... při rozjezdu na jedničku ta 16i (zřejmě jen EURO III nebo IV) rve asfalt, to ta moje N53B30O0B 200kW s EURO V je co se týká dravosti při rozjezdu líná mrcha.... a hydraulický posilovač je krásně, ale krásně ukecaný.....
jinak na saloně sem viděl přes sklo dvě 3er F30 a..... v černé ji to náramně sluší..... (jenže to bude asitak všechno, no...) zátra na předváděčku nendu, nestíhám...
jinak na saloně sem viděl přes sklo dvě 3er F30 a..... v černé ji to náramně sluší..... (jenže to bude asitak všechno, no...) zátra na předváděčku nendu, nestíhám...
taky jsem dostal pozvání od Horimexu... a to jsem tam byl jen jednou na předkupní prohlídku
Slow and serious
před chvílí byla sranda...... lehce na ten led nasněžilo a jaxem jel z práce se zadohrabem (prázdná 116i tedy není určitě těžká na zadek.... ) nahoru naší ulicí, tak bylo hoooooooodně veselo.... ale dojel sem.... i bez řetězů..... God bless all-wheel-drive....
Vidis, ak by si vzal A4, nemas pocas servisu tento problem
asitak, no... (jako sem tam jo, ale každej den to míst nemusím...)
dík za zastání...
dík za zastání...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je to sucast charakteru BMW a niekto to povazuje za problem, niekto to moc rad nema(kupi si xDrive), a niekto je na tom pocite zavisli
to PP: A myslim, ze ked tam vyliezla 116i tak len dokazala nezmyselnost kupi xDrivu
to PP: A myslim, ze ked tam vyliezla 116i tak len dokazala nezmyselnost kupi xDrivu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
eeeee, šak píšu že trošku nasněžilo.... dyž nasněží "normálně", tak nedojedu domů ani s xD.....
Jen tak mimochodem, aktuální 5er jde stále objednat s 30i a manuálem, to jsme věděli?