Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od Vrooom »

http://mtbs.cz/clanek/santa-cruz-nomad- ... ty-recenze
Jsem zvedavej, ktery bude lepsi(ocekam, ze reknou korektne "obe super" :) ) Kteremu by jste dali vy prednost? Ja bych bral mojo, geometrie mi je sympatictejsi.
Santa
Obrázek
Mojo
Obrázek
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

no debilů je spousta, ať mají v ruce řidítka nebo volant, ale dobře si pamatuju, jak jsem já trochu drsněji sletěl z kola, tak jsem se nemohl čtrnáct dní pomalu ani hnout (a to mám praxi z pádů na lyžích). Ale třískl jsem sebou tak ve 45-50 km/h a přilba to vydržela v pohodě. V jaké rychlosti se běžně pohybuje cyklista, vyjíždějící z areálu pošty? A když do něho oktávka narazila zezadu, jak mohl přeletět přes řidítka?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

No samozřejmě neznám podrobnosti, ale dělá to na mě dojem, že si chlapeček trošku vymýšlí :-) Už jen to, že 8 dní po nehodě s brutálním zraněním jel závody a ještě je vyhrál... :-) A když byl schopen týden po nehodě závodit, proč teda neodjel i na všelijaký ty mistrovství, o který ho řidič Oktávky připravil? A to by mě zajímalo, jak by se dostal na mistrovství světa a evropy, když v Českém Poháru neskončil líp než 8. Pochybuju, že reprezentovat jezdí 10 lidí, aby se tam dostal. A z kola totálka při nějakým nárazu v malé rychlosti? A zrovna bylo 2 dny staré a zničený hadry, tachometr, helma, vlastně všechno? Viděl jsem pár pádů v terénu ve vysoké rychlosti a kolo a příslušenství přežilo vždy v poho, maximálně si kluci natrhnuli dres. A mistrovství republiky, který se mělo jet den po nehodě tzn. 18.6. se kupodivu jelo už v květnu :-) IMHO chce jen vycucat nějaký peníze...
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

taky mám ten dojem
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Tak na kterým závodě se letos sejdeme? :-)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tebe ten pumpičkářskej fetiš ještě drží? :-o :D
Niko nadžanel ko kerdža
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Zatím jo, trénovat se mi teda moc nechce, ale závody určitě občas zkusím, to mě baví :-)
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Ma tu niekto skusenost s elektrokolom, chcem ho kupit manzelke a mozno aj sebe ;)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak neska sem nejel lyžovat do Kokotle v AltvaterGebirge, bo se mi nechtělo (ti, co mají zápis v občance, tak rozumí, pro ostatní: zakázala mi to ;) ), taxem aspoň odpoledne vyrazil POPRVÉ NA NOVÝM bajku.... tož fajne to bylo....

a přitem sem přišel na několik zásadních poznatků:
- spešl je fajny bajk, oproti dosavadnímu Aftorovi je mnohem klidnější jak ve sjezdech tak i výjezdech a sedí se mi na něm pohodlněji (má kratší představec a vyšší krk, sedím vzpříměněji)
- 2x10 bohatě stačí na to moje domácí žvýkání, sram není zdaleka tak přesný v řazení jako šimako, časem asi bude třeba upgradovat na tu správnou přesnost/značku
- avidy aji reba fungujou very good
- nové cyklohadříky aji škopek sem si vybral dobře
- Z-cage košíky na flašky sou vyfikundace jaxfiňa
- obejdu sa bez cyclocomputeru, když cu vědět, kolik je hodin, podívám sa na mobil a nějaký rychlosti a vzdálenosti sou mi upr.ele

akorát ešče čekám na nové botky a láhev na nářadí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět