Lyžárna
Re: Lyžárna
hauuuuuuu, ty woe, to je nádhera..... něco podobnýho se neska merčil ve velkej studenej doline - veverkov ladopád.... nejmín čtyřidvojky tam otloukaly sople.... myslím, že příští týden taky tam u nás doma zajdu něco votlouct...
jinak tady v TA3 neska předpopiča vyšla dokonale, nahoře ve 2352,4 metrech nad mořem (Priečne sedlo) bylo enem mínus 11 a bezvetrie, zato tady dole (nová Lesná) je mínus dvacet a víchrica.... sibiř! celý den byl neska fpoho (ref mrazy), až na sjezd z Hrenbeinku dolů do smokovců a pak dolů domů.... kurwa, to byla kosa, aji nos mi to lehce chytlo....
sních je takový nijaký, není ho v TA3 moc, je sice sypký, ale na J svazích zparchantělý od slunka a v S-SV expozicích zase utlučený od větru... ale Priečne do malej bylo jako vždy chuťovka (hore je to poctivých 48-50st a protože je málo sněhu, tak ten žlábek měl v nejužšícm místě ani ne dva metry na šířku... matůš se svýma obludama crusade 189cm sa tam skoro nevlez....
jinak tady v TA3 neska předpopiča vyšla dokonale, nahoře ve 2352,4 metrech nad mořem (Priečne sedlo) bylo enem mínus 11 a bezvetrie, zato tady dole (nová Lesná) je mínus dvacet a víchrica.... sibiř! celý den byl neska fpoho (ref mrazy), až na sjezd z Hrenbeinku dolů do smokovců a pak dolů domů.... kurwa, to byla kosa, aji nos mi to lehce chytlo....
sních je takový nijaký, není ho v TA3 moc, je sice sypký, ale na J svazích zparchantělý od slunka a v S-SV expozicích zase utlučený od větru... ale Priečne do malej bylo jako vždy chuťovka (hore je to poctivých 48-50st a protože je málo sněhu, tak ten žlábek měl v nejužšícm místě ani ne dva metry na šířku... matůš se svýma obludama crusade 189cm sa tam skoro nevlez....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kumpáni byli nedávno na SK otlůkat sopláně a sálátům tak mrzlo a fůkalo, že nakonec jen ožrali rypáky na chalupě, ale další den k vodopádu doskákali (po prdel sněhu), ale nádhera. Zimní lezení tento rok testuju prvně, musím to trochu nahnat (stejně tak kumpános) takže typy někde blízko Moravy uvítáme
Slow and serious
Byl jste někdo v Livignu?
Pětkrát, ale už je to asi 6 let zpět, kdy jsem tam byl naposled.PaTaK píše:Byl jste někdo v Livignu?
Jop je to tam fajn, ja tam bylo minulej tyden na par dni ... akorat si vubec nepamatuju mista kde jsme jezdili, jak me vodi nekdo tak ztracim orientacni smyslSlawall píše:Ski Amade paráda. Nejlepší středisko je asi Wagrain spojený s Alpendorfem.
Já byl v neděli ve Flachau (první den a nové lyže, to jsem se trápil), pondělí Falchauwinkl a Zauchensee (celkově slabší), úterý Wagrain a Alpendorf (paráda, krásné pisty, tvrdé i odpoledne), středa Planai (tam se mi moc nelíbilo), čtvrtek jsem lyžovali přímo ve Filzmoosu (málo lidí i sjezdovek, ale zase krásně tvrdá pista i kolem poledne byl ještě menčestr) a v pátek zase Wagrain a Alpendorf. Už se zase těším na příští rok.
2.016V 99kW
Ooooooaaaaachhhhh! (takle sem se udělal já...) a Ooooooooaaaaaachhhh! (takle se udělal matůš....)
neska Slavkovský štít, pěkně odspoda ze smokovce.... v noci lehce přisypalo (v dolině do 5cm, nahoře do 10-15cm), mráz byl taky na ty letošní poloměry) rozumný (dole mínus 17, hore mínus 10, akorát že krapet pofukovalo).... dolů to bylo asi stotisícmilionů oblúčikov (ono na kilometru a půl převýšení se jich pár namalovat dá, že...) v prašanoch..... abych byl úplně přesný hore prašany, dole(v lese/polomu) prašany, akorát v kosovce to byl trochu boj, bo sněhu je ještě pořád málo....
Byl to fajny, ba přímo křřřřasssny výlet....
neska Slavkovský štít, pěkně odspoda ze smokovce.... v noci lehce přisypalo (v dolině do 5cm, nahoře do 10-15cm), mráz byl taky na ty letošní poloměry) rozumný (dole mínus 17, hore mínus 10, akorát že krapet pofukovalo).... dolů to bylo asi stotisícmilionů oblúčikov (ono na kilometru a půl převýšení se jich pár namalovat dá, že...) v prašanoch..... abych byl úplně přesný hore prašany, dole(v lese/polomu) prašany, akorát v kosovce to byl trochu boj, bo sněhu je ještě pořád málo....
Byl to fajny, ba přímo křřřřasssny výlet....
tak neska bylo repete na slavkováku.... faaaajna lýžba.... akorát, že fčíl už su doma a do konce týdne už enem "proces", zato příští neděli mizím na týden na chatu pod chlebom na malej fatre...