Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
Buster Keaton
Spolujezdec

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od Buster Keaton »

Umím po slovensky i česky,jak se mi zachce.STI-R Plus neni taká výhra ako sa prezentuje?Kúp si Stinger,je lepší.Môžete mi vysvetliť, čo znamená taký šedivý dovozca? V EÚ existuje slobodný pohyb osob i tovaru.Keci o neplatnosti záruky si rovno nechajte od cesty,nositeľom záruky je predajca,nie výrobca.Dovozca tovar od niekoho tiež musel kúpiť,kde zase on uplatňuje svoju záruku.Celý systém autorizovaného distribútora je prežitok a márna snaha výrobcov udržať si monopol.Dopadne to rovnako ako s autorizovanými servismi áut..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mazání: projedeš kolem nechtěného POI, ozve se: kóšn...zmáčneš MRK a ozve se: anmárk dys lokejšn? Zmáčkneš MRK ještě jednou a ozve se: lokejšn anmárk ;-)
přidání: projedeš kolem nového stacionáru, zmáčneš MRK a ozve se: márk dys lokejšn? Zmáčkně MRK ještě jednou a ozve se: spííd trap. Tlačítkem MUTE si můžeš zvolit ještě spííd kámera nebo dalším zmáčknutím MUTE red lajt kámera ;-) Zvolíš a zmáčkneš opět MRK a ozve se: lokejšn márk
Simple! :ymparty:
sti ovladač.jpg
sti ovladač.jpg (17.38 KiB) Zobrazeno 2843 x
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 02 úno 22:55, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bustře: je každého věc, kde, co a za kolik si koupí. I marže prodejců je mi osobně buřt.
Pokud bude Stingerů jezdit po ČR + SR alespoň polovina, co jezdí Belů, tak si něco můžem povídat o výhře nebo prohře. STiR+ je momentálně na špici detektorů - a tím nemyslím databáze, xpalcové displeje, ale myslím to, k čemu detektor v autě vozím, t.j. detekce radarů. Věř nebo ne, ale s STiRkem mám odjeto mnoho set tisíc km, takže plácat něco o výhře si běž k té své televizní star z Telerána, která jistě ocení Tvou snahu o propagaci Stingeru ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

bob: dik, to je fakt ýzi :D

ad stinger... pokud mi ho nekdo dá na testování, rád ho vyzkouším... momentálně provozuju několik 975 a dva STI - R plus a rekl bych ze STI nema chybu... za cca 150k km jeden falesny poplach a jedna slaba nedetekce... jinak to slape naprosto bezchybne...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taky vozím STI R+ a spokojenost.... :x

mám aktivní i detekci lejzrů, tak halt mi to sem tam pípne falešnej poplach, dyž na mně z nějakýho divnýho úhlu svitne sluníčko, ale s tím se dá žít.... (za 34kkm asi 3x...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Ad Buster Keaton: Tak koukám, že z dalšího "nezávislýho" přispěvovatele se opět vyklubal další nastrčenej Gnipův poskok, slušný, jak se tydle "pseudo nicky" samy odkopou... :o)
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Pravdu říci, netuším, kdo je Buster Keaton a Hans Schmidt, a nemám teď čas řešit tyto žabomyší války. Až udeřím, tak to bude jiným stylem a konkurence to hned pozná. Určitě se nebudu schovávat za své poskoky nebo virtuální nicky, jak to dělají oni. Já si za svými názory stojím a, na rozdíl od nich, se je nestydím prezentovat pod svou pravou identitou.

Tohle píšu jenom proto, že už asi vím, kdo přesně píše pod nickem anti-antiradary.cz. Stačí si porovnat čas posledního příspěvku tady a na http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=1602 a je jasné, kdo to asi může být. Ne, že bych to netušil již předtím, ale nevěděl jsem přesně, jestli je to pán Výhradní osobně nebo jeho zaměstnanec. :D
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Vaše praktiky, kdy všem klem sebe vyhrožujete jsou úsměvné... Vaše závist je naopak k smíchu... Chápu že vám prodeje Stingeru moc nejdou, ale snižovat se k falešným nickům "spokojených zákazníků" pomluvajícíh konkurenci je celkem už silný kafe...

Dále časy odesílání pana Schmidta byly taky "nápadně podobné" časům vašich příspěvků, dokonce i když jste na sebe po minutách reagovali, nikdy jste imho nebyli přihlášeni současně. Ono je jedno, kdo se brání vašim pomluvám, je to nerelevantní i přes to, že se to teď budete snažit bagatelizovat... Fakt je ten, že bezostyšně lžete a jen kopete kolem sebe...

PS: Pro ty čo ještě nevědí oč Antiradary.cz jde:
Dobrý den, rád bych uvedl na pravou míru klamavá tvrzení českého distributora Stinger že právě a jen jeho Stingery obsahují 34,0GHz a tudíž jsou jediné použitelné v ČR.

Pokud si objednáte Stinger například z Francie, Velké Británie, Německa, Španělska, Rakouska, Polska, Itálie, nebo Slovenska (od oficiálních dovozců), dostanete na výběr, zda si přejete verzi s 34,0GHz, nebo bez. Samozřejmě není důvod kupovat verzi bez = většina uživatlů jistě volí verzi s 34,0GHz.

Problém není ani s CZ databází. Je tedy naprosto zřejmé, že žádná "CZ" úprava u Stingeru neexistuje a že český dovozce pouze zneužívá nevědomosti lidí a prodává jim až o 10 000 předražený identický produkt, jaký lze zakoupit kdekoli a oficiálně v cizině.

Samozřejmě, že český dovozce bude tvrdit, že šedivý dovoz = problém se zárukou, funkčností atd, jenže v EU existuje svobodný pohyb zboží. Nositelem záruky je dále prodejce a myslím, že oficiální dovozce byť z jiné země svým zákazníkům záruku bez problémů uzná.

Levnější dovozové Stingery s garantovanou funkčností lze za výrobcem doporučené ceny (o 10 000 levnější než u českého dovozce) zakoupit již i u alternativních prodejců v CZ, takže není důvod kupovat předražené zboží s identickou funkčností.
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Pravdu říci, netuším, kdo je Buster Keaton a Hans Schmidt
A netušíte to alespoň o trošku víc než pan ragamix netušil, že polícia SR chce nakoupit MultaradaryCD?? =)) =)) =))
AntiRadary.cz píše:Určitě se nebudu schovávat za své poskoky nebo virtuální nicky, jak to dělají oni. Já si za svými názory stojím a, na rozdíl od nich, se je nestydím prezentovat pod svou pravou identitou.
Ale no tak...vždyť snad všichni uživatelé starého fóra o AR vědí, že i tam jste měl několik nicků a ne jenom tenhle Váš reklamní ;-)
No a Vám ani nedělá problémy identitu svých zákazníků, kteří s Vámi nesdílí názorovou onanii nad Stingerem, veřejně postovat na různá fóra. Klepete se na to vždy jako ratlík před prvním prcáním. :ymparty:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Kdo se to minule ptal na ten TruCam a Liberec???
Tak v Liberci ne, ale v okoli uz ano :-)
http://www.jablonnevp.cz/?page=cs_rada- ... ledna-2012
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno