BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Arnie J
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Arnie J »

podle mě to bude čupr kára :)

má-li někdo pozvánku, kterou nevyužije, tak já klidně půjdu místo něj ;-)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Taky si rád zajdu na předváděčku když mě pozvou, a nejen k BMW. A několikrát už jsem byl mile pekvapen a to vyzkoušené auto se výrazně posunulo v mém žebříčku případného nákupu. Ovšem občas i naopak a auto mě zklamalo.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

btw: budete někdo v Peci o víkendu ?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

beaumont píše:Taky si rád zajdu na předváděčku když mě pozvou, a nejen k BMW. A několikrát už jsem byl mile pekvapen a to vyzkoušené auto se výrazně posunulo v mém žebříčku případného nákupu. Ovšem občas i naopak a auto mě zklamalo.
Jednou jsem tak jel na předváděčku Subaru spojenou s golfem a rautem. Raut jakž takz, ale čtyři auta stála bez hnutí na trávníku a pár šašků tam hrálo golf. A pak jsem byl na jiné předváděčce Subaru, kde jsem si projel úplně všecko, co měli v nabídce, nažral jsem se prasete jako prase, koupil si tričko Subaru SWRT a protáhnul Outbacka po terénním polygonu a Arosu po kluzné fólii :)
pavproch píše:fčera sem v Ově na parkingu za bývalou kavárnou avion obhlížel (poprvé sem viděl in natura) nový 5er 535d v touringu, M-paketu, bílá brava, černý kola 19" ...... :x :x :x (teda krom tý motorizace)

ony na tom místě často parkujou zajímavý povozy.... např. S-kovej V12 Brabus (prý pana Prose z čeladné), už sem tam viděl i trojzubec a RR :ymhug:
Kde že to je? :)

A novou 520d touring jsem řídil na podzim, sice jen +- rovně a pomalu, ale jezdí pěkně :)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

bloody cardinal píše:
pavproch píše:fčera sem v Ově na parkingu za bývalou kavárnou avion obhlížel (poprvé sem viděl in natura) nový 5er 535d v touringu, M-paketu, bílá brava, černý kola 19" ...... :x :x :x (teda krom tý motorizace)

ony na tom místě často parkujou zajímavý povozy.... např. S-kovej V12 Brabus (prý pana Prose z čeladné), už sem tam viděl i trojzubec a RR :ymhug:
Kde že to je? :)
Na mapě Ovy to najdeš jako ulici "Uměleckou"

Jo a tady je ta pozvánka na tu 3er F30...

Obrázek
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Dress Code: Smart Casual

:D :D :D
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

pavproch: dík, to místo znám, jen bez jmen ulic či kaváren, stávají tam zajímavé stroje :) a na F30 bych přišel, ale bez pozvánky by mi to asi neprošlo :)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Pozvánku od Cartecu na 3er mám taky, klidně bych jí daroval, jen mám takový pocit, že to je na jméno. Resp. vědí, komu to posílají...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@vasco: taky si myslím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ja vim, neni to dlouho, co jsem novy 1er zhodnotil tak, ze to nezachrani ani maskovaci sit. beru zpet. vcera jsem videl jednu asi lepe vybavenou verzi a nutno uznat, ze z profilu se mi to libilo. tmave modra metla, 17" kola...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět