BMW Divize
Re: BMW Divize
podle mě to bude čupr kára
má-li někdo pozvánku, kterou nevyužije, tak já klidně půjdu místo něj
má-li někdo pozvánku, kterou nevyužije, tak já klidně půjdu místo něj
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Taky si rád zajdu na předváděčku když mě pozvou, a nejen k BMW. A několikrát už jsem byl mile pekvapen a to vyzkoušené auto se výrazně posunulo v mém žebříčku případného nákupu. Ovšem občas i naopak a auto mě zklamalo.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
btw: budete někdo v Peci o víkendu ?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem tak jel na předváděčku Subaru spojenou s golfem a rautem. Raut jakž takz, ale čtyři auta stála bez hnutí na trávníku a pár šašků tam hrálo golf. A pak jsem byl na jiné předváděčce Subaru, kde jsem si projel úplně všecko, co měli v nabídce, nažral jsem se prasete jako prase, koupil si tričko Subaru SWRT a protáhnul Outbacka po terénním polygonu a Arosu po kluzné fóliibeaumont píše:Taky si rád zajdu na předváděčku když mě pozvou, a nejen k BMW. A několikrát už jsem byl mile pekvapen a to vyzkoušené auto se výrazně posunulo v mém žebříčku případného nákupu. Ovšem občas i naopak a auto mě zklamalo.
Kde že to je?pavproch píše:fčera sem v Ově na parkingu za bývalou kavárnou avion obhlížel (poprvé sem viděl in natura) nový 5er 535d v touringu, M-paketu, bílá brava, černý kola 19" ...... (teda krom tý motorizace)
ony na tom místě často parkujou zajímavý povozy.... např. S-kovej V12 Brabus (prý pana Prose z čeladné), už sem tam viděl i trojzubec a RR
A novou 520d touring jsem řídil na podzim, sice jen +- rovně a pomalu, ale jezdí pěkně
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Na mapě Ovy to najdeš jako ulici "Uměleckou"bloody cardinal píše:Kde že to je?pavproch píše:fčera sem v Ově na parkingu za bývalou kavárnou avion obhlížel (poprvé sem viděl in natura) nový 5er 535d v touringu, M-paketu, bílá brava, černý kola 19" ...... (teda krom tý motorizace)
ony na tom místě často parkujou zajímavý povozy.... např. S-kovej V12 Brabus (prý pana Prose z čeladné), už sem tam viděl i trojzubec a RR
Jo a tady je ta pozvánka na tu 3er F30...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dress Code: Smart Casual
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: dík, to místo znám, jen bez jmen ulic či kaváren, stávají tam zajímavé stroje a na F30 bych přišel, ale bez pozvánky by mi to asi neprošlo
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Pozvánku od Cartecu na 3er mám taky, klidně bych jí daroval, jen mám takový pocit, že to je na jméno. Resp. vědí, komu to posílají...
ja vim, neni to dlouho, co jsem novy 1er zhodnotil tak, ze to nezachrani ani maskovaci sit. beru zpet. vcera jsem videl jednu asi lepe vybavenou verzi a nutno uznat, ze z profilu se mi to libilo. tmave modra metla, 17" kola...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou