BMW 1 M
-
- Spolujezdec
Re: BMW 1 M
Pěkná X1, jen ta cena se mi zdá poměrně vysoká...
takhle prosím ne - Acer.T
takhle prosím ne - Acer.T
fitnessska nám tu přišla linkovat na konkurenci?
spíše by mne zajímalo proč dává X1 do 1Mvasco píše:fitnessska nám tu přišla linkovat na konkurenci?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Zdravim! Precetl sem recenzi ma 1M od pana Jandy a prekvapilo me, jak moc mu vadil lag turba a pomale reakce na plyn. V jinych recenzich si ale reakci na plyn pochvaluji. A ze sem jich na netu uz videl (jak video tak text). Neni mozne, ze byste behem testu nemeli auto prepnute do "M" modu tlacitkem na volantu ? Viz. http://www.youtube.com/watch?v=DLtcI-FMaDE kde masam popisuje "Expert Josef" v case 5:26, jak je bez toho auto jako beranek a ma laxni reakce na plyn.
My next car is gonna be A///MAZING !
Takhle pochybovat o pjandovi...
Ono se na to da lehce zapomenout. V 1M, na rozdil treba od M3 totiz neni M tlacitko programovatelne a fixne ovlada jen reakci plynu. Pak je tu totiz jeste MDM tlacitko, coz je tzv. "M Dynamic Mode", kterym se zas vypina DSC. Viz. zde: http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=465001 Na videu od pana Jandy: http://www.youtube.com/watch?v=wcyizJIL ... AAAAAAADAA v case 14:31 je pohled na pristrojovku, kde sviti jen vypnute DSC. O M modu tam nic neni. Hledal sem manual k 1M coupe, ale nasel sem jen k 135i, ktere pry k 1M davaji v USA spolu s nejakym papirem navic, takze bohuzel netusim, jestli nejaky indikator pro M button vubec existuje Osobne bych ale ocekaval, ze ano. Nechci nejak srazet kvality pana Jandy, jen mi vrta hlavou, proc na takovy zavazny problem narazil jen on.
My next car is gonna be A///MAZING !
hele, nepindej a svez se s tím a pak až dělej závěry... já s tím jel (teda vezl se... pj za kniplem).... ten lag a svéhlavý život motoru tam prostě je a fertig.... na suchu je to kura ryhlé a zábavné ale na vodě je to životu nebezpečný stroj
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
99% populace by si toho ale ani nevšimlo
se samotnym autem jsem nejel, ale docela jsme to s PJ probirali. pokud si pamatuju, M mod sice priostril plyn v tom smeru, ze jen se na nej clovek podival, uz byl motor v cervenem poli, ale se samotnym turbolagem to nic neprovedlo. mmch, reakce plynu a turbolag jsou dve oddelene veci.
mezi nami, lidi jsou podle me tak zvykli na soucasne nereakce elektronickych plynu a turbomotoru, ze si to ani neuvedomuji.
mezi nami, lidi jsou podle me tak zvykli na soucasne nereakce elektronickych plynu a turbomotoru, ze si to ani neuvedomuji.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou