tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)
Re: tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)
Mně jen přijde, že Petr do Alfy sype více než já sypal do Clia. A že to byla nepříjemná kasa.
2.9T RWD
tak pokud potřebuješ auto 1x za 14 dní k cestě do hypáče pro levný máslo tak proč ne v opačným případě rychle zjistíš, že nemáš dost času na to to nejdřív rozebrat, pak čekat na díly, složit a doufat, že ses trefil. O specifickým vercajku nemluvě. Takhle to lze dělat fakt jen u nějaký libůstky na víkendovej cruising. U daily drivera asi neKoPP píše:Až dořeším nějaké věci, tak si koupím do garáže zvedák a na servis nasrat, stejně tam dělají jenom to, co jim řeknu, že udělat mají a nebo to jinak zmastí
Niko nadžanel ko kerdža
pick vozový park tohoto času čítá 4 vozy, jen jeden je nepostradatelný a taky je zánovní. jinak si s radostí některé věci vyměním nebo obhlídnu, co se týče nářadí, tak se domnívám, že po přestěhování dílny od rodičů směr garáž tam budu mět aj ohejbák na narovnávak
obvykle jezdím do servisu s dílama, co chci vyměnit v kufru... páč se mi s pár vyjímkama u felicipédu nic nevysralo takovým způsobem, že by to bylo nepředpokládatelné a následně s tím nešlo jezdit, v řadě neposlední mě baví šťourání se v autě. samozřejmě si nedělám iluze, že bych si udělal generálku motoru, ale výfuk, podvozek, brzdy, rozvody, starter, spojku - pokud si člověk nekoupí auto zvané "rozmontuj stropní tapecírung, abyses dostal k motoru" a ... asi zvládnu.
obvykle jezdím do servisu s dílama, co chci vyměnit v kufru... páč se mi s pár vyjímkama u felicipédu nic nevysralo takovým způsobem, že by to bylo nepředpokládatelné a následně s tím nešlo jezdit, v řadě neposlední mě baví šťourání se v autě. samozřejmě si nedělám iluze, že bych si udělal generálku motoru, ale výfuk, podvozek, brzdy, rozvody, starter, spojku - pokud si člověk nekoupí auto zvané "rozmontuj stropní tapecírung, abyses dostal k motoru" a ... asi zvládnu.
Slow and serious
todle by mela byt uz vazne posledni investice . Uz je tam snad vsechno dulezity povymenovany (rozvody, spojka, vsechny mozny i nemozny naplne, brzdy, atd atd.
ještě příjde jedna investice... vyměnit Alfu
Slow and serious
depaaaa. pred hodinou sem ji dovez a kurde, jede jeste lepe nez drive . Zalepenej vyfuk je znat a novej olej v prevodovce jakbysmet . .