Silnější autobaterie než originál
Re: Silnější autobaterie než originál
problém rozdílné velikosti sem u pandice (nová, silnější bateka byla kupodivu nižší - při stejných půdorysných rozměrech) vyřešil kusem prkna s drážkou pod upínací popruh....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mně když v Hondě umřela 72Ah baterka, tak jsem tam zkusil 44Ah ze Scenicu a jezdí to dodnes. Ale prkénko jako pavproch tam mám také
2.9T RWD
-
- Pan Řidič
ale občas se taky šiknou
například když máš nezávislé topení apod
například když máš nezávislé topení apod
tak za chvíli se dozvím pravdu o nové baterce.... venku mínus 19, fiátek stojí celou noc na mraze a za chvíli by drahá měla vyrazit do města.....
-
- Pan Řidič
tak fčera ráno při mínus 21 chytla pandice na první ťuknutí, neska při mínus 23 tež.... začínám se přeci jen ale obávat zítřka ráno, páč už fčíl mám na teploměru za oknem v 1NP (tj nějméně 3.5metru nad zemí) mínus jednadvacet...pavproch píše:tak za chvíli se dozvím pravdu o nové baterce.... venku mínus 19, fiátek stojí celou noc na mraze a za chvíli by drahá měla vyrazit do města.....
-
- Pan Řidič
Benzín nastartuje v pohodě do - 40. Pak už je to ovšem otázka oleje
Uživatel neexistuje
každý motor co je v pořádku- nafta i benzín - a má k dispodozici dobrý aku, musí v pohodě startovat za všech u nás "normálních" teplot, tj. i kolem cca -30°C. Pokud něco není v pořádku, má problém benzínový i naftový a to klidně už za mnohem menšího mrazu
Pamatuju když v r. 97 na silvestra uhodily mrazy přes třicet stupňů, moje tehdy nové Toledo TDI po třech dnech stání v pohodě chytlo ale benzínové felicie se musely navzájem roztahovat
Pamatuju když v r. 97 na silvestra uhodily mrazy přes třicet stupňů, moje tehdy nové Toledo TDI po třech dnech stání v pohodě chytlo ale benzínové felicie se musely navzájem roztahovat
mínus 25,1 za woknem, mínus 27 v autě po nastartování... fiátek (na první ťuk) , po rozjezdu - dole u potoka -28....