Tak tak, bez poklic úplně v pohodě. Pamatuju, jak jste se mi smáli, že jsem neměl přes zimu elektrony na RSku, ale když jsem před pár dny viděl novou E-klasse na plechách, tak už mě nepřekvapí nic
Poklice jsou fakt naprd, ty originální držej stejně na prd jako neoriginální. Povedlo se mi v bazaru sehnat za dobrou cenu 4 originalni skoda puklice, uz nemam ani jednu Tedka mi zase 1 chybi, jel sem prezout auto, a rikam si, kaslu na stahovaky dam je tam doma. Prijedu domu a puklice je fuč
Mne vydrzali origo pukluce na minulom aute (seat) 3 roky full time (leto aj zima), takze nemyslim ze nedrzia.
Skusim este spravit to,ze mam jedny R16 VW, ktore nepouzivam a vybrat s nich tu kovovu obruc a dat ju do neorigo puklice - to by mohlo drzat. Kedze chyba neorigo puklice je, ze ta obruc je asi prilis volna.
Já bych šel do originálních. Na novejch autech vypadaji neorigo dost blbě. (u starejch je to fuk, tam byly originály tak hnusný, že se to těžko překonává )
Navíc jak se teď dělaji kola velký, tak to je o to horší. Ještě tak do 15" poklice jdou, ale ta samá poklice co na menších kolech nevypadá zle je na třeba 16,17" naprosto k zblití.