Puklice
Puklice
Nakolko sa mi nepacia original puklice, chcem sa opytat ci nemate tipy na nejake slusne vyzerajuce puklice, ktore su kvalitne = drzia na disku.
Dnes som v jednom obchode nasiel velmi pekne, ale skratka nedrzali pevne a nechcem ich mat uchytene paskami...
Mam sadu novych zimnych kolies takze radu predat a kupit hlinikove disky nepovazujem za relevantnu
Dnes som v jednom obchode nasiel velmi pekne, ale skratka nedrzali pevne a nechcem ich mat uchytene paskami...
Mam sadu novych zimnych kolies takze radu predat a kupit hlinikove disky nepovazujem za relevantnu
Re: Puklice
Tak tak, bez poklic úplně v pohodě. Pamatuju, jak jste se mi smáli, že jsem neměl přes zimu elektrony na RSku, ale když jsem před pár dny viděl novou E-klasse na plechách, tak už mě nepřekvapí nic
Taky zadny anebo naopak udelat paradu poklicema s vestavenyma karbonovyma kotoucema.
Poklice jsou fakt naprd, ty originální držej stejně na prd jako neoriginální. Povedlo se mi v bazaru sehnat za dobrou cenu 4 originalni skoda puklice, uz nemam ani jednu Tedka mi zase 1 chybi, jel sem prezout auto, a rikam si, kaslu na stahovaky dam je tam doma. Prijedu domu a puklice je fuč
2.0i 107kW
To máte z toho, že nepoužíváte ty správné puklice, kdyby vám držely za šrouby, jako tyhle, není problém
Rychlost zabíjí!
Mne vydrzali origo pukluce na minulom aute (seat) 3 roky full time (leto aj zima), takze nemyslim ze nedrzia.
Skusim este spravit to,ze mam jedny R16 VW, ktore nepouzivam a vybrat s nich tu kovovu obruc a dat ju do neorigo puklice - to by mohlo drzat. Kedze chyba neorigo puklice je, ze ta obruc je asi prilis volna.
Skusim este spravit to,ze mam jedny R16 VW, ktore nepouzivam a vybrat s nich tu kovovu obruc a dat ju do neorigo puklice - to by mohlo drzat. Kedze chyba neorigo puklice je, ze ta obruc je asi prilis volna.
-
- Pan Řidič
+1HondaMan píše:Osobně bych jezdil bez poklic.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já bych šel do originálních. Na novejch autech vypadaji neorigo dost blbě. (u starejch je to fuk, tam byly originály tak hnusný, že se to těžko překonává )
Navíc jak se teď dělaji kola velký, tak to je o to horší. Ještě tak do 15" poklice jdou, ale ta samá poklice co na menších kolech nevypadá zle je na třeba 16,17" naprosto k zblití.
Navíc jak se teď dělaji kola velký, tak to je o to horší. Ještě tak do 15" poklice jdou, ale ta samá poklice co na menších kolech nevypadá zle je na třeba 16,17" naprosto k zblití.
TSs