Stoupající cena benzínu - Jezdíte více, méně, stejně?
Re: Stoupající cena benzínu - Jezdíte více, méně, stejně?
no, na Eldorado mam pripravenou v kastliku "Fuckt the downsizing - 7.7 litre V8 under the hood", ale nevim, jestli ji tam budu davat..na cadillac mi to prijde uz nedustojny, to je ztelesneni elegance a nadhledu, tam mi to prijde takovy buransky, tak se na to ais vykaslu
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
jn. Ani ten chrom u toho auta cos dával fotku bych osobně nekurvil nálepkou.
a já mám 214 g CO2/km
ad petice: 3000 lidí na FB, 2371 podpisů, 319 G+
a já mám 214 g CO2/km
ad petice: 3000 lidí na FB, 2371 podpisů, 319 G+
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ten chrom uz zkurveny je..a. to auto je takovy obycejny humpolacky, tam se to hodi
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
ach tak
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
-
- Pan Řidič
Benzín je příliš levný
Uživatel neexistuje
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl na skok v cizině a buďme rádi za to, co zde máme... Třeba v IT byla zvýšena spotřební daň a N95 je tam za 1,700 až 1,7800 €
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je docela rána. V létě jsem tam tankoval za 1,3 - 1,4 €
To zdražili cca 3x tolik než v ČR :-/
To zdražili cca 3x tolik než v ČR :-/
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano...proto tam hoši na jihu také stávkovali a byl trošičku problém s dopravou, která na jih stála už pod Milánem
A korunu všemu nasadili hoch v půjčovně na letišti, když jsem vracel nedotankované auto, protože pumpu cca 50km před letištěm jsem prokaučoval, další již nebyla a nějaká na letišti byla otevřená do 14:00 - já tam přijel asi 14:10 Takže k sumě 1,73/l si připočítal +2€/l + 17€ manipulační poplatek - a to se vyplatí
A korunu všemu nasadili hoch v půjčovně na letišti, když jsem vracel nedotankované auto, protože pumpu cca 50km před letištěm jsem prokaučoval, další již nebyla a nějaká na letišti byla otevřená do 14:00 - já tam přijel asi 14:10 Takže k sumě 1,73/l si připočítal +2€/l + 17€ manipulační poplatek - a to se vyplatí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jaj manipuloval bych 10 aut za hodinu to jsem na 170 x 8 x 22 = 29.920 ojro za měsíc... buzinec doprej ještě si sehnat dostatečnou vytíženost a nebo zvýšit taxu a na BOBy a podobně: Co s tím jako uděláš?
Slow and serious
tak ty si to můžeš dovolitřidičBOB píše:Ano...proto tam hoši na jihu také stávkovali a byl trošičku problém s dopravou, která na jih stála už pod Milánem