Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od ExFun »

zeyer: moje názory jsou moje názory, zatímco u tebe vidím jen vymytí Zeigeistem a podobnými. Už jen tvé oblíbené - korporace. Stojí za tím korporace. Je vidět, že nemáš ani páru. Korporace je vždy jen prostředník. Korporace je virtuální osoba, která nemyslí, nerozhoduje, nepodepisuje. To může jen fyzická osoba. Korporace nemají vědomí. Korporace nemůže z podstaty být odpověď. Korporace je sdružení osob. Každá právnická osoba je korporace. Máš neuvěřitelný bordel v pojmech, neznáš jejich pravý obsah a proto ses nechal zmást konspiračními teoriemi, které těchto neznalostí využívají.

Citáty je třeba taky chápat, než je přepapouškuješ. Jen mlátíš prázdnou slámu.
Back to basics.
Příčina -> následek
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

mainstream : Nepoznáš fakta do hĺbky a ani som netvrdil, že korporácie sú odpoveď. Je to len prostriedok.Jasné. Ale čo je ďalej za tým, tak tam si dosť mimo.No nič, každý má právo na svoje názory...
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Zeitgeist a anti-world gov. weby nejsou fakta. Paranoia není fakt, ačkoliv paranoidní osoby si to myslí.

Nebaví mě ztrácet ča s někým, kdo povýšenecky tvrdí, že zná fakta, ale nic nepředkládá. Kdo svoje názory podporuje citáty, ne důkazy a na výzvu o předložení ověřujících informací reaguje obecnými tezemi.

A když jsme u těch citátů, taky jeden významného člověka dám "Citáty používají hloupí, aby vypadali chytře."
Back to basics.
Příčina -> následek
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Fun: ..... tak fakta si dovolím tvrdit, že nezná asi vůbec nikdo. A už vůbec ne já, Julius nebo třeba ty. Nicméně každej máme nějaké přesvědčení, domněnky, úsudky opřené o něco a to je potom ten podklad k diskusi. Ale říct: buď fakta nebo drž hubu .... no, nevím ;;)
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Pick: pokud mi někdo (opakovaně) napíše - "Nepoznáš fakta do hĺbky", tak předpokládám, že on ty fakta zná... ;)

Nejde o síťové grafy propojení, ale vem si jeho tvrzení chronologicky - napřed suverénně napochodoval, že ví, kdo vládne světu a otázku kdo neodpověděl, resp. prý nechce ublížit provozovateli serveru. Pak někdo jiný zmínil finanční skupiny, toho se mocně chytil a vypostoval link o koncentraci kapitálu. Jinak je to samé vágní můžou za to korporace, nevíš jak to chodí a citáty jiných. Nic aspoň trochu určitého, žádná logická odůvodněná konstrukce, jak by ty korporace světu vládly. Pokud by dokázal alespoň nějak odůvodnit jeho tvrzení místo povýšeneckého ty tomu nerozumíš (což :D ) a další vágní odpovědi "jsou za tím korporace" případně variací na téma "Za vším hledej peníze", tak má cenu aspoň trochu se věcně bavit.

A jinak jsi mi trochu pokazil hru kdy si kuře myslí, že bude poučovat orla o lítání a narazí si zobák...
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Konspirování je teď moc populární záležitost, zdá se mi; symbol domnělé osvícenosti, stinnější stránka svobody vyjadřování. Tak to aspoň na mě působí. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

záleží na stáří, starší kuře může opravdu létat lépe než hodně mladé vorel :D

Jinak to vidím jak VOSTRAVA :) - konspirační srandama jsem se zabýval, když mi bylo 19-20... teď, o mnoho let později, je mi jasný, že do toho nevidím a shlédnůtí dvou filmů, které se tváří, že na všechno přišly opravdu není způsob jak se stát osvíceným.

Ovšem to málo do čeho jsem ze stavařiny měl možnost nahlédnout, tak se to opravdu blíží tomu, že největší konkurenti jsou se schopni domluvit na tom jak podojit a za týden se do krve servat.

Tedy předpokládám, že tak nějak podobně to bude i úroveň a i deset úrovní výš.
Slow and serious
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Krást se nemá!

omlouvám se prosím toto takhle ne.Díky Acer.T

btw. chtěl jsem to dát pod spoiler abych náhodou někoho nepohoršil, ale ten tu nějak nefunguje (a nebo mám jen olšové ruce).[/i]
2.9T RWD
siol.a
Řidič začátečník

Příspěvek od siol.a »

Zapálení pro věc mu nechybělo.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Navrat do reality hadr :D
2.0i 107kW