Strava na cestách
Moderátor: řidičBOB
Re: Strava na cestách
Po tomhle víkendu mám další tip kde NE-jíst
http://www.ceska-hospoda.cz/
Chtěl jsem na ranč Malevil --> golf, zvířátka a vše co k tomu patří, ale bohužel měli plno jak v hotelu, tak ve srubech a tak mi dohodili ubytko v tomto zařízení. Tříhvězdičkový penzion... muhehe...
Vlastní sociální zařízení k pokoji bylo, ale bylo na druhé straně chodby. Interier pokojů i zbytku penzionu byl někdy z 80's, obsluha pomalá, kuchař předtím dělal asi v krematoriu, protože zkurvil i míchaná vejce ke snídani. O vepřovém "steaku", který byl tvrdší než podrážka u Steelů, ani nemluvím. Vícekrát jsem tam nejedl.
Samotný Malevil byl super. Jako vždy.
edit: Ano, jsem debil. Když mi tohle zařízení nabídli, ani jsem se nekoukal co to je a víkend si tam zabookoval Však je to od Malevil, tak to bude dobré
http://www.ceska-hospoda.cz/
Chtěl jsem na ranč Malevil --> golf, zvířátka a vše co k tomu patří, ale bohužel měli plno jak v hotelu, tak ve srubech a tak mi dohodili ubytko v tomto zařízení. Tříhvězdičkový penzion... muhehe...
Vlastní sociální zařízení k pokoji bylo, ale bylo na druhé straně chodby. Interier pokojů i zbytku penzionu byl někdy z 80's, obsluha pomalá, kuchař předtím dělal asi v krematoriu, protože zkurvil i míchaná vejce ke snídani. O vepřovém "steaku", který byl tvrdší než podrážka u Steelů, ani nemluvím. Vícekrát jsem tam nejedl.
Samotný Malevil byl super. Jako vždy.
edit: Ano, jsem debil. Když mi tohle zařízení nabídli, ani jsem se nekoukal co to je a víkend si tam zabookoval Však je to od Malevil, tak to bude dobré
2.9T RWD
dneska vzniklý thead jídlo u cesty mi připoměl, že bych se moh zmínit o svých stravovacích návycích při cestách do Alp... parkoviště u AUT/ITA/SUI dálnice = piknik (bez ohledu na roční dobu), plynovej vařič, ešus, kafíčko, čajíček.... a to už asi dvacet let, co jezdím do Alp... pravda, dokud sem jezdil se žigulem, tak to působilo patřičně, dneska s bramborem by se někerým úzkoprsým to mohlo zdát nepatřičné, ale mi neva, co si o mně myslej, mně to takle vyhovuje a sem na to zvyklej.... pravda v dobách žigula to krapet bylo vynuceno ekonomickou stránkou věci, dnes už bych i na to kafe u Landsbergera měl, ale nechcu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: No vidíš, já to mám přesně naopak - do Itálie jezdím celkem často a jedna z mnoha věcí na kterou se tam těším je kafe. Takže už když se v Rakousku blížím k hranici tak se mi sbíhají sliny, pak zastavím hned na některé z prvních pump v IT a dám si jedno ristretto a obvykle i něco menšího k snědku.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Já teda nikdy neodolám dobré Gulaschsuppe!pavproch píše:dneska vzniklý thead jídlo u cesty mi připoměl, že bych se moh zmínit o svých stravovacích návycích při cestách do Alp... parkoviště u AUT/ITA/SUI dálnice = piknik (bez ohledu na roční dobu), plynovej vařič, ešus, kafíčko, čajíček.... a to už asi dvacet let, co jezdím do Alp... pravda, dokud sem jezdil se žigulem, tak to působilo patřičně, dneska s bramborem by se někerým úzkoprsým to mohlo zdát nepatřičné, ale mi neva, co si o mně myslej, mně to takle vyhovuje a sem na to zvyklej.... pravda v dobách žigula to krapet bylo vynuceno ekonomickou stránkou věci, dnes už bych i na to kafe u Landsbergera měl, ale nechcu....
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ale v dnešní době sedět na plně vybaveném dálničním odpočívadle s ešusem a plynovým vařičem a ohřívat si guláš z konzervy taky není k zahození myslím, že ti Italové z odpočívadla kousek od Modeny si mě budou hodně dlouho pamatovat
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
-
- Pan Řidič
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Na to mám moc světlou kůži
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
-
- Pan Řidič
-
- Pan Řidič