julius7 píše:Nie, každý kto sa snaží trocha seriózne študovať históriu, politiku to dobre chápe. Nebudem robiť problémy pre majitelov fóra a tiež, aby sa zbytočne aktivizovali práskači... Hádam si nemyslíš, že politici robia nejakú vlastnú politiku...
V politike sa nič nedeje náhodou. Keď sa niečo stane, môžeme si byť istí, že to bolo týmto spôsobom aj naplánované. (F.D.Roosvelt)
+1 Dobře napsané. Zatím co se lidi zabývají často až malichernostmi a soustředí se na pěšáky, děje se něco důležitějšího, co ovlivní spoustu věcí...
Pickuper: Ano. Tomu se dnes říká politicky nekorektní.
Vyšetřoval mi řekl,že když všechny prásknu tak dostanu trafiku v Bruselu. A když ne,ta mně budou mučit. A já nemám rád násilí. Ale slíbil mi,že nedostaneš víc jak 35 let
julius7 píše:Nie, každý kto sa snaží trocha seriózne študovať históriu, politiku to dobre chápe. Nebudem robiť problémy pre majitelov fóra a tiež, aby sa zbytočne aktivizovali práskači... Hádam si nemyslíš, že politici robia nejakú vlastnú politiku...
V politike sa nič nedeje náhodou. Keď sa niečo stane, môžeme si byť istí, že to bolo týmto spôsobom aj naplánované. (F.D.Roosvelt)
+1 Dobře napsané. Zatím co se lidi zabývají často až malichernostmi a soustředí se na pěšáky, děje se něco důležitějšího, co ovlivní spoustu věcí...
Pickuper: Ano. Tomu se dnes říká politicky nekorektní.
blbost a paranoia. Víra ve skupinu lidí, kteří ovládají svět a hlavně plánují a řídí budoucí vývoj světa, je stejný typ víry, jako náboženská víra. Kdo tomu bude chtít věřit, bude tomu věřit. Jen si 1 boha zaměňujete za skupinku lidí.
Historicky to nesedí. Ani psychologicky a sociologicky. Zase tak řízené to není. Mnohem pravděpodobnější je prostý konflikt různých zájmových skupin, jejich spojování a rozdělování. Jako je tomu u zločineckých skupin. Na žádného centrálního plánovače nebo skupinku plánovačů nevěřím.