Při diagnostice bylo zjišteno vadné zadní parkovací čidlo.Udajně z tohoto důvodu zadní park. čidla nefungují.Koupil jsem orig. a vyměnil jej.Nic se však nevyřešilo.Ať zařadím jízdu vzad nebo vpřed reagují pouze přední.
Nevěděl by snad někdo kde hledat závadu a jak na ní?
MB-320 cdi rv.06
Re: MB-320 cdi rv.06
zeptal bych se tady:
http://www.mercedes-praha.com/servis-mercedes.html
http://www.mercedes-praha.com/servis-mercedes.html
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
naučil bych se řídit a nepotřeboval bych parkovací čidla
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ale no tak, uziti cidel prece nema naprosto zadnou spojitost s tim, jak kdo umi ridit a ja bych je zavedl stejne povinne jako ESP, protoze nestojim o to mit odrbany auto od nekoho "kdo umi ridit"
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To byl vtip.
Nicméně zavádět cokoliv povinně je imho blbost, ať je to ESP, parkovací čidla, airbagy, užití bezpečnostních pásů, cokoliv. Odnaučuje to lidi myslet hlavou.
Nicméně zavádět cokoliv povinně je imho blbost, ať je to ESP, parkovací čidla, airbagy, užití bezpečnostních pásů, cokoliv. Odnaučuje to lidi myslet hlavou.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Co já bych za čidla před 2 rokama dal Měl jsem úzký vjezd do garáže a na autě mám z obou stran vzpomínku