Vše co se týká OS a SW...
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vše co se týká OS a SW...
Heh.
Pozorujete také problémy v Chrome s načítáním stránek a synchronizací záložek?
Stránku to načítá (otáčí se to skoro kolečko vedle názvu stránky), ale zůstane bílá dokud to třeba znovu neodentruju. Pak se načte. Někdy to okno musím ukončit a zas spustit.
Záložky to moc nechce sesynchronizovat s účtem a jiným PC a pak někdy obnoví staré záložky. To je defakto jediný důvod proč používám Chrome.
Pozorujete také problémy v Chrome s načítáním stránek a synchronizací záložek?
Stránku to načítá (otáčí se to skoro kolečko vedle názvu stránky), ale zůstane bílá dokud to třeba znovu neodentruju. Pak se načte. Někdy to okno musím ukončit a zas spustit.
Záložky to moc nechce sesynchronizovat s účtem a jiným PC a pak někdy obnoví staré záložky. To je defakto jediný důvod proč používám Chrome.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Nemám zkušenosti, mám pochybnosti. To se tvrdilo i o Masoxu a stejně se časem zpomaluje. I když nemá registry. Pro nevěřící viz Yasu.Psycho vlk Wolf píše:Ze začátku by ty OS byly podobně rychlé. Problém nastane u Windows časem (někdy dost brzo), kdy se začne zpomalovat a bobtnat (programy po spuštění, antivir atd). Linux zůstává po celou dobu stejně rychlý.
Pokud člověk není úplný BFU (který by se neměl sám pouštět do Linuxu), tak má stejně výběrové spouštění ve W a čas od času nechá pročistit registry a zkontroluje ono výběrové spouštění. Pak W sice jsou pomalejší při spouštění, ale při práci se zpomalení nekoná.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
MacOS jsem vyděl z rychlíky, takže nemohu sloužit.
Pokud má člověk čas a něco o tom ví, tak si to bude čistit a kontrolovat. Ale stejně se nedostane na původní rychlost po instalaci. Už po instalaci ovladačů a SW pro HW, lze pozorovat delší čas načítání plochy. Jistě, potom, když se vše načte a poprvé spustí, tak už to bývá rychlejší.
Je to na každém soudruhovy co mu vyhovuje. Stačí vyzkoušet a pak se rozhodnout. Můj názor je ten, že Linux je rychlejší.
Pokud má člověk čas a něco o tom ví, tak si to bude čistit a kontrolovat. Ale stejně se nedostane na původní rychlost po instalaci. Už po instalaci ovladačů a SW pro HW, lze pozorovat delší čas načítání plochy. Jistě, potom, když se vše načte a poprvé spustí, tak už to bývá rychlejší.
Je to na každém soudruhovy co mu vyhovuje. Stačí vyzkoušet a pak se rozhodnout. Můj názor je ten, že Linux je rychlejší.
reagoval jsem na to, že se Linux nezpomaluje. To by byl 1. OS včetně mobilních, který by to nedělal...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem to u Linuxu nepozoroval. U Win si toho všimnu mnohem rychleji.
prosím o pomoc..... potřebuju na starší PC (XP) stáhnout PDFCreator 1.2.3, zkoušel sem to ze tří zdrojů (stahuj.cz, slunečnice.cz i origoš stránky pdfforge) a u všech mi to zablokuje antivirus (NOD32, aktuální verze databáze), že je tam čosyk zlé a škaredé.... co s tím, já ten PDFCreator fakt potřebuju
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
posilam do mailu, snad projde
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
kuju, pokud projde, potvrdím příjem
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Hlavně určitě není problém na ten moment NODa sundat, nainstalit, zprovoznit a znovu ho nahodit.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
myslíš, že to mám risknout?
ten NOD to zablokuje na konci stahování/ověřování souboru a uloží do karanteny... u všech tří zdrojů to píše stejnou "bestii" - adware.toolbar.dealio
ten NOD to zablokuje na konci stahování/ověřování souboru a uloží do karanteny... u všech tří zdrojů to píše stejnou "bestii" - adware.toolbar.dealio