Kdo je napirý?
Re: Kdo je napirý?
Tak pivo nemozem, mam alergiu na chmel
Budem teraz kacirom ale mam pocit ze pri kocovine sa soferuje horsie ako ked ma clovek trochu vypite...
Budem teraz kacirom ale mam pocit ze pri kocovine sa soferuje horsie ako ked ma clovek trochu vypite...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
druhý den mám vždy problém s důvěrou v detektor...nedávno jsem si koupil nový - s elektorchemickým senzorem a fakt nevím, zda tomu mám věřit. Dám láhev a půl červeného, dvě Limoncella, přijedu domů a mám 0,46. Ráno v osm čistá nula. Nerad byhc totiž jednou potkal nepřátelsky naladěnou hlídku...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nastastie u nas sa fuka len v noci alebo ked je nejaka bezpecnostna akcia...
Ja mam problem ze rano aj ked mam 0,00 promile tak je mi tak zle ze nie som schopny fungovat, no co uz nie som najmladsi
Ja mam problem ze rano aj ked mam 0,00 promile tak je mi tak zle ze nie som schopny fungovat, no co uz nie som najmladsi
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
aldehydovy cyklus je svina
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já dávám přednost klasickejm detekčním trubičkám s balónkem..........a jinak i u mě platí co říkal MerlinřidičBOB píše:druhý den mám vždy problém s důvěrou v detektor...nedávno jsem si koupil nový - s elektorchemickým senzorem
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to u mne platí taky...hlavně, když večer zapomenu, že nejsu Šebrle a pustím se do víceboje
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Důležité je nevystřízlivět!šmoula píše:Nejlepší je nepít, ty ranní stavy jsou hrozné
Mně tohle problémy nedělá. Večer 2 lahvinky bílého, ráno sprcha a jsem v poho. I řízení bez sebemenšího problému. Jen orgánům by se to asi nelíbilo.
Špatně mi bylo naposledy po 3 lahvích Bohemky, ale to nevím ani jak jsem se dostal domů... Je pravda že mi bylo zle ještě 2 dny potom.
Špatně mi bylo naposledy po 3 lahvích Bohemky, ale to nevím ani jak jsem se dostal domů... Je pravda že mi bylo zle ještě 2 dny potom.
Na tomhle fóru citelně chybí tlačítko +1vasco píše:Důležité je nevystřízlivět!
2.9T RWD
tak já jako klasickou kocovinu taky prakticky neznám, ale ráno když sedím v autě a vím že jsem čistej, tak si připadám tak jako zpomalenej či motoricky v nepořádku
Niko nadžanel ko kerdža
Mam to přesně naopak. Je mi hej, ale tak nějak vim, že bych ještě zdatně nafuněl...merlin píše:Nastastie u nas sa fuka len v noci alebo ked je nejaka bezpecnostna akcia...
TSs