Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
i vodu na caj?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
zajet do Tanvaldu či Varnsdorfu nechceš?ExFun píše:jj, není nic, co bych nespálil
Niko nadžanel ko kerdža
vyvařit vodu a změnit barvu hrnce se mi už také povedlo. Na čaj mám automatický čajovar, ten se sám vypne. Ale dělají si ho stejně návštěvy. Čaj téměř nepiju.mmira píše:i vodu na caj?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
to víš, že jo. Ještě jim tam kuchtitPickuper píše:zajet do Tanvaldu či Varnsdorfu nechceš?ExFun píše:jj, není nic, co bych nespálil
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
ExFun tak se kuchtí z donucení (to znám, když mě k tomu dožene jednou za dlouhý čas hlad, žena není po ruce a chleba s něčím by to asi nespravil), ovšem jednou tak za 14 dní si udělám kuchařské dobrodružství a někdy se to aj povede...
ovšem grilování to je jiná, už se těším jak budu zažhavovat za pergolou a ucucávat 5L soudek aaaach.
ovšem grilování to je jiná, už se těším jak budu zažhavovat za pergolou a ucucávat 5L soudek aaaach.
Slow and serious
Koukám, že Na Kopci maj novej jídelák. No, tak jo, tendle tejden to prubnem...
2.0i 107kW
ja mam hawai taky rad, stejne jako sladkokysela cinska jidla nebio ananas v cine...a taky kureci saalt s ananasemšmoula píše:Asi tak. Třeba taková pizza Hawai, někdo jí nemůže vystát, ale já ji miluju. To prolínání slaných a sladkých chutí je naprosto famózní