Kdo je napirý?
Re: Kdo je napirý?
bohuzel nedostatecny...
Ale náhodou dostatečný. Stačí zvětšit dávku
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Ty vole to je jako kdyby u mrtvoly bylo napsáno nekrmit...taky by to nikoho nenapadlo dělat
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
To je hnusný obrázek. Skoro jako fronta hnědočechů na dávky
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Obnovujem temu
Nakolko som bol pol roka v Iraku kde sa alkohol tazko zhana (aspon za rozumnu cenu) tak mam abstak a dobieham co som zameskal, teraz momentalne frcim na
Od rana uz mam jednu za sebou a pomaly dopijam druhu
P.S. Inak je Cinsky novy rok (draka) tak je aspon dovod pit
Nakolko som bol pol roka v Iraku kde sa alkohol tazko zhana (aspon za rozumnu cenu) tak mam abstak a dobieham co som zameskal, teraz momentalne frcim na
Od rana uz mam jednu za sebou a pomaly dopijam druhu
P.S. Inak je Cinsky novy rok (draka) tak je aspon dovod pit
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
jak to chutna ve srovnani se zelenou?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
myslis 12 rocnu? Po prvej flaske uz je to jedno ale rozhodne mi to viac chuti ako Jameson
zelena etiketa je 12ti leta? mam doma tri irske, zelenou tullamorku, 12-ti leteho jamesona a cernou bushmillsku. ta posledni mi chutna nejvice, ale obecne v tom necitim az tak velky rozdil.
co se cerne tullamorky tyce, posledne jsem ji videl v obchode, byla drazsi nez zelena, ale netusim, jestli to znamena, ze je i lepsi
co se cerne tullamorky tyce, posledne jsem ji videl v obchode, byla drazsi nez zelena, ale netusim, jestli to znamena, ze je i lepsi
Autoforum.cz
znalec to sa pozna, cierna Bushmillska je TOP irska whisky Obecne plati ze cim starsia whisky tym je viac citit samotnu chut a menej alkohol, preto je chutovo lepsia. Ja kupujem vzdy vo velkosklade a tam su ine ceny.