Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

vasco: není potřeba do toho vnášet falešnou ironii...to z Tebe nedělá příliš nestranného pozorovatele ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

tady to "začíná" být "konečně" "zajímavé" :-B :D =))
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

mafel píše:Každý si však musí rozhodnout, což platí pro každý tovar, zda se mu vyplatí trochu dražší nákup s vědomím zázemí dlouhodobě zavedené firmy anebo levnější nákup od firmy, která funguje půl roku a za další půl už existovat nemusí.
Anebo si vybrat levnější nákup od dlouhodobě zavedené firmy, a tím nemyslím jenom sebe, jak tady již stačil vypátrat vasco.

Alex: Vždyť jsem to taky sliboval. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:vasco: není potřeba do toho vnášet falešnou ironii...to z Tebe nedělá příliš nestranného pozorovatele ;-)
Dobra, tak ted zcela vazne. Kdyz teda jsi stale tak pravdomluvny, zahraju si na pravdu s tebou. Ja zde nikoho z niceho neobvinil, jen jsem napsal par "fun facts", zaver uz si kazdy muze udelat jaky chce. Pokud mi tedy verejne ty indicie verohodne vyvratis, velmi rad si nasypu popel na hlavu, omluvim se a budu soupat nohama v koute.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já Ti nechci nic vyvracet...já tady nikoho neobhajuji... Tím myslím nikoho personálně. Obhajuji tady produkty a protestuji proti některým "technickým" věcem.
I když jsem tady byl obviněn, že jsem placeným agentem a že Robert je můj šéf, tak to tak není a ten pán, který tohle vypustil, to dobře ví. Robert je sice můj kamarád, ale přátelské vztahy jsem měl i s tím pánem, dokud se nezbláznil a mezi náma tak nevzplál spor čistě ideový.
Věci typu: já jsem nikoho a zníčeho neobvinil...jenom jsem našel něco tam a něco jinde - však pravdu si už v tom každý nějak najde; a každý takovou, jaká se mu hodí...to je právě úplně to nejhorší :ymcowboy:
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 23 led 10:16, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Hele, já se v tom vážně úplně neorientuji, neb moje informace pochází pouze z veřejných zdrojů. Nerozumím, kdo je antiradar-shop.cz, který nabízí v zásadě nejlevnější antiradary v ČR. Dle ABELa, jestli jsem to pochopi, je to odnož Roberta?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

mafel píše:Hele, já se v tom vážně úplně neorientuji, neb moje informace pochází pouze z veřejných zdrojů. Nerozumím, kdo je antiradar-shop.cz, který nabízí v zásadě nejlevnější antiradary v ČR. Dle ABELa, jestli jsem to pochopi, je to odnož Roberta?
Doktore, si tak blby nebo mi to nechceš řect? :-D :D :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše: I když jsem tady byl obviněn, že jsem placeným agentem a že Robert je můj šéf, tak to tak není...
A to tady zmiňuješ jako proč? Já nic takového NIKDY nenapsal, protože si to ani nemyslím a nemyslí si to tady nikdo.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

protože to tady píše jeden pán pořád dokola...aby navodil dojem, že to tak je ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

mafel píše:Nerozumím, kdo je antiradar-shop.cz
No, odpověď nikdo asi nezná. Zkusím objednat a uvidím, co mi dorazí. Just for fun.
Zamčeno